Ελλάδα

Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Αθήνα

Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Αθήνα
Τζιχαντιστές Ελλάδα: Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής νεαρός που κατηγορείται ότι είναι μέλος του ISIS.

Ένας νεαρός ηλικίας 27 ετών με καταγωγή από τη Συρία συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική και όπως αναφέρεται, βρισκόταν στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια, δηλαδή από το 2018.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο άνδρας από τη Συρία είναι στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής καθώς κατηγορείται ότι ως μέλος του ISIS συμμετείχε σε τρομοκρατικές ενέργειες και ανθρωποκτονίες.

Δείτε το βίντεο που φαίνεται να τον «πρόδωσε»

Ο νεαρός πιάστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Νοεμβρίου και σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ένταξη και συμμετοχή ως μέλος στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS/DAESH, καθώς και για τρομοκρατικές πράξεις άμεσης συνδρομής σε ανθρωποκτονία με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά συρροή, σύμφωνα με το protothema.

Ο συλληφθείς, ο οποίος εισήλθε στην Ελλάδα στις 28 Μαρτίου του 2018, εξεταζόμενος σχετικά αποδέχτηκε τις εις βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες με τη δικογραφία να σχηματίζεται εναντίον του και να οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατά τη διενέργεια έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σε οικίσκο ανοιχτής δομής φιλοξενίας αλλοδαπών, στον Ελαιώνα όπου διέμενε, ανευρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά Εργαστήρια για διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments