Video

Ναταλία Γερμανού: Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου

Ναταλία Γερμανού: Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου
Ναταλία Γερμανού: Η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός μεγάλων επιτυχιών αναφέρθηκε στον πατέρα της και φανέρωσε πως ενώ εκείνη ήθελε να γίνει ηθοποιός, εκείνος της το απαγόρευσε.

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του Τάκη Χατζή «Direct» ήταν η Ναταλία Γερμανού όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά της και τη σχέση που είχε η ίδια με τον πατέρα της καθώς και για τον νέο της δεσμό.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Τετάρτης (18 Νοεμβρίου), στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον Alpha παραδέχθηκε πως κουβάλησε για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα της, δηλαδή του σπουδαίου δημοσιογράφου, Φρέντυ Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός μεγάλων επιτυχιών αναφέρθηκε στον πατέρα της και φανέρωσε πως ενώ εκείνη ήθελε να γίνει ηθοποιός, εκείνος της το απαγόρευσε.

«Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου. Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη. Δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού αρχικά για να συνεχίσει: «Όταν είπα στον πατέρα μου πως ήθελα να γίνω ηθοποιός αντέδρασε πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα και δεν το έκανα. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός γιατί ένιωθα ότι είναι ένα πράγμα το οποίο μου πάει. Θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί και να βρίσκω καταφύγιο», προσέθεσε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται».

«Μου είπε, να μου πεις ακριβώς και ότι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις, εμείς έχουμε δημοκρατία στο σπίτι μας. Και όταν του λέω πως θέλω να γίνω ηθοποιός, μου απαντάει, αυτό ξέχνα το, επόμενο. Μετά του είπα μήπως να γίνω τραγουδίστρια, μου είπε, και αυτό ξέχνα το. Και μου λέει, θα γίνεις δημοσιογράφος! Τέτοιου είδους δημοκρατία είχαμε στο σπίτι». Επιπλέον, αναφορικά με την τηλεόραση και τα ριάλιτι η Ναταλία Γερμανού είπε το εξής: «Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση και τη βρίζουν. Αν δεν σου αρέσει, φύγε. Έχω μάθει να αποδέχομαι την τηλεόραση όπως είναι, με τα στραβά και τα ωραία της».

Τέλος, σχετικά με τους συντρόφους που της χρεώνουν, πολλοί από τους οποίους σχολιάζεται ότι είναι μικρότεροί της, η Ναταλία Γερμανού, τόνισε πως «έχει τύχει ας πούμε, στις δέκα σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να ήταν με νεαρότερους άντρες. Οι άλλες μισές ήταν με μεγαλύτερους, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί δεν έχει πλάκα. Να πούνε πως αυτός είναι μεγαλύτερός της».

Και συμπλήρωσε: «Δεν μαγειρεύω καθόλου. Πρέπει να μαγειρέψει ο άλλος. Ο σύντροφός μου προσπαθεί να μαγειρέψει. Είναι εκτός χώρου. Δύο χρόνια μικρότερος». Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τον Τάκη Χατζή τι επάγγελμα κάνει ο αγαπημένος της, εκείνη απάντησε χιουμοριστικά: «Είναι υδραυλικός σε πετρελαιοφόρο! Άσχετο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments