Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οι παίκτες που θα του φέρουν «ανταλλάγματα»

ΠΑΟΚ: Οι παίκτες που θα του φέρουν «ανταλλάγματα»
ΠΑΟΚ: Οι νέοι παίκτες της Τούμπας υπό την καθοδήγηση του Γκαρσία μπορούν να φέρουν «χαρτί» στην ομάδα.

Οι νέοι παίκτες στον ΠΑΟΚ είναι πολύτιμοι καθώς όχι μόνο μπορούν να δουλέψουν για την ομάδα αλλά μπορούν να φέρουν και «χαρτί». Υπό την καθοδήγηση του Πάμπλο Γκαρσία, οι Τζόλης, Κούτσιας και Κωσταντέλιας μπορούν να γίνουν ανάρπαστοι.

Το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», αποκαλύπτουν πως πλέον ο Τζόλης, κοστολογείται μίνιμουμ στα 10 εκατ. ευρώ, ο Κούτσιας στα 16 του πρόλαβε και έγινε διεθνής με τις Ελπίδες και ο Κωνσταντέλιας, που τώρα θυμήθηκε η πλειονότητα την αξία του, έριξε άγκυρα μέχρι το 2024!

Μιλάμε για τρία παιδιά που συμφώνησαν δίχως buy out στα συμβόλαιά τους και εδώ και μία διετία η διεθνή πιάτσα τους έχει «λοκάρει». Και οι τρεις πλέον υπό τη δούλεψη του Πάμπλο Γκαρσία. Νομοτελειακά, θα φέρουν «χαρτί» εν αφθονία! Κοινώς, ο ΠΑΟΚ της λεζάντας δίνει τόπο στα νιάτα του.

Εν τω μεταξύ, για τον Γκαρσία μίλησε πριν από λίγες μέρες και ο Ανέστης Ανστασιάδης σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». O Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στα μαθήματα για τη σχολή UEFA A και B της ΕΠΟ.

Για το αν ο Πάμπλο Γκαρσία είναι καλός μαθητής της σχολής:

«Όπως το ξέρετε και καλύτερα από εμένα, ο Πάμπλο Γκαρσία είναι πολύ σοβαρό παιδί. Και στο γήπεδο έχει τη νοοτροπία του νικητή και την έχει μεταδώσει. Προσπαθεί. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι σε μια χώρα, να μιλάς ελληνικά. Όλες τις απαντήσεις τις δίνει στα ελληνικά και μπράβο του. Είναι μεγάλη τιμή που τον γνωρίζουμε στο ξεκίνημά του. Βλέπουμε αμέσως μια άλλη νοοτροπία που μετέφερε στους ποδοσφαιριστές,. Εύχομαι πραγματικά να πάει ψηλά ο Πάμπλο με τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει προπονητικά γιατί είναι μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τα μαθήματα που γίνονται στη σχολή:

«Όλη την ύλη που χρειάζεται για το UEFA A. Από ανάλυση αγώνων μέχρι τα συστήματα που χρησιμοποιούμε, μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα. Για τις αναπτυξιακές ηλικίες τι μπορούμε να δουλέψουμε. Έχουμε συνδέσεις για την ηγεσία, ποια χαρακτηριστικά χρειάζεται ένας προπονητής. Μας διευρύνει τους ορίζοντες, ξεφεύγουμε από τον ποδοσφαιριστή και πάμε σε άλλη σκέψη. Πρακτική έχει το κομμάτι, αλλά λόγω της κατάστασης δεν γίνεται. Το πρόγραμμα είναι θεωρητικά μαθήματα το πρωί και πρακτικά το απόγευμα. Στόχος όλων των παιδιών είναι να πάμε και για το UEFA Pro».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments