Video

Δανάη Μπάρκα γενέθλια: Η τούρτα – έκπληξη και οι συγκινητικές ευχές που δέχτηκε

Δανάη Μπάρκα γενέθλια: Η τούρτα – έκπληξη και οι συγκινητικές ευχές που δέχτηκε
Δανάη Μπάρκα γενέθλια: Ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξαν οι συνεργάτες της, γεμίζοντας το πλατό της εκπομπής με μπαλόνια, γλυκά και χαμόγελα.

Τα γενέθλιά της έχει πριν από δύο ημέρες η Δανάη Μπάρκα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα της μείνουν αξέχαστα καθώς όλοι οι συνεργάτες της- τόσο στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega «Πάμε Δανάη» όσο και εκτός αυτού- φρόντισαν να της δώσουν τις ευχές τους.

Από την αρχή της εκπομπής της το πάρτι στο πλατό είχε στηθεί και οι εκπλήξεις διαδέχθηκαν η μία την άλλη με την παρουσιάστρια να μένει έκπληκτη καθώς δεν την είχαν ενημερώσει για τίποτα, σκοπίμως. Κάπως έτσι άνοιξε η πόρτα και έκανε… είσοδο μια πολυώροφη τούρτα «Νίκος Κοκλώνης», με τον ίδιο να τραγουδά για τη Δανάη Μπάρκα ενώ ακολούθησε ένα τηλεφώνημα από τη Δέσποινα Βανδή που τρέλανε τη Δανάη και σε ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης με τον δήμαρχο Περιστερίου.

Και μετά τα γέλια, η ημέρα επεφύλασσε συγκίνηση και δάκρυα για τη Δανάη Μπάρκα την ώρα που ήταν ζωντανά στον αέρα της εκπομπής της «Πάμε Δανάη». Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου και όλοι οι παιδικοί της φίλοι τής ευχήθηκαν χρόνια πολλά για τα γενέθλια της σε μια τρυφερή έκπληξη που έφερε δάκρυα συγκίνησης στο πρόσωπο της όμορφης και γλυκιάς Δανάης.

Μάλιστα, με ένα βίντεο έκπληξη η μαμά της Δανάης Μπάρκα, Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και όλοι οι παιδικοί της φίλοι εξέφρασαν τις ευχές τους για υγεία, χαρά και ευτυχία. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης της ευχήθηκε « καινούρια χρονιά να σου φέρει ωραίες αλλαγές και ωραία προχωρήματα. Σε αγαπώ πολύ» με τη μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου, να συνεχίζει: «Αγάπη μου χρόνια πολλά να σε χαιρόμαστε. Να είσαι γερή, δημιουργική, αισιόδοξη, πολύτιμη, ξεχωριστή. Σε αγαπάμε πολύ» και όλοι μαζί της είπαν το τραγουδάκι γενεθλίων.

Όταν έσβησε τα κεράκια της τούρτας απευθυνόμενη στους συνεργάτες αλλά και τους τηλεθεατές της είπε: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος είναι πολύ ιδιαίτερα γενέθλια και επειδή εγώ φημίζομαι για την υπερευαισθησία μου πάντα σκέφτομαι να είναι όλοι οι άνθρωποι χαρούμενοι. Μία ευχή που θέλω να την κάνω και μπορώ να την πω είναι να καταφέρω να εξελίσσομαι κάθε μέρα σε οτιδήποτε καταπιάνομαι. Είναι για εμένα μία χρονιά μεγάλης αλλαγής αλλά όταν βρίσκεις συνοδοιπόρους με αγκαλιές και πίστη είναι πιο εύκολα τα πράγματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments