Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Πως διαμορφώνεται μετά τις νίκες Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Βαθμολογία Super League: Πως διαμορφώνεται μετά τις νίκες Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Βαθμολογία Super League: Μετά τις νίκες των «μεγάλων» σήμερα, δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία.

Μάχη δίνεται για την κορυφή της κατάταξης με Ολυμπιακό και Άρη να ισοφαρίζουν μετά τις νίκες τους. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σκαρφαλώνουν κι άλλο στην βαθμολογία, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 9η θέση και χρειάζεται επειγόντως νίκη για να ανέβει. Αύριο απομένει το ματς Βόλου με τον ΟΦΗ.

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στάθηκε αρκετή για να φύγει ο Άρης με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του Παναιτωλικού (0-1), σε ματς για την 9η αγωνιστική της Superleague. Οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν ξανά στην κορυφή – παρέα με τον Ολυμπιακό – σημειώνοντας την έκτη νίκη τους σε επτά αγώνες (19 βαθμούς και οι δυο).

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το κυριακάτικο πρόγραμμα της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» παρέμεινε έτσι στην 3η θέση, φτάνοντας τους 18 βαθμούς.

Στο κυνήγι της πρώτης θέσης παρέμεινε και η ΑΕΚ, που επικράτησε με 4-1  της ΑΕΛ στο γήπεδο της Ριζούπολης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague. Η Ένωση έφτασε έτσι τους 16 βαθμούς.

Να αναφέρουμε ότι Ολυμπιακός, Άρης και ΑΕΚ έχουν δώσει 7 παιχνίδια μετά από εννέα αγωνιστικές, ενώ ο ΠΑΟΚ οκτώ.

Η βαθμολογία

Η ήττα της ΑΕΛ από την ΑΕΚ έφερε εξελίξεις

Μετά την ήττα με 4 – 1 από την ΑΕΚ, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την ΑΕΛ. Ο Μιχάλης Γρηγορίου φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν από την τεχινική ηγεσία της ομάδας. Η απόφαση αυτή ήρθε μετά την ανακοίνωση του προέδρου Αλέξη Κούγια, η οποία άφηνε αιχμές για τον τρόπο που διοικείται η ομάδα. Λίγη ώρα μετά ο 46χρονος τεχνικός επικοινώνησε με τον πρόεδρο των «βυσσινί» και υπέβαλε την παραίτησή του.

O 46χρονος τεχνικός ανέλαβε το τιμόνι των «βυσσινί» τον Αύγουστο του 2019 και αποχωρεί έπειτα από περίπου 1,5 χρόνο, καταγράφοντας 9 νίκες, 14 ισοπαλίες και 17 ήττες.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια Ούτε ο Μιλοσάβλιεβιτς μπορεί να παίξει αριστερά και στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, αλλά έπαιζε στη θέση του, ούτε ο Τόρζε στα 32 του μπορεί να γίνει 8άρι.

Κάκιστη διαχείριση και μετά την ισοφάριση.

Στον πάγκο υπήρχαν ο καλύτερος στόπερ μας ο Ζίζιτς, ο διεθνής με την Εθνική Αιγύπτου αμυντικός χαφ Γκαζαλ και ο διεθνής με την Εθνική Κύπρου Γιάννης Κωστή, που είναι κανονικό χαφ.

Πόσο πρέπει να ξεζουμιστούν ο Ντουρμισάι και ο Πλατέλλας και για ποιο λόγο ακριβοπληρώνουμε τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος πριν 2 χρόνια τον Γιουνές και τον Τρούγιτς της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας Ντέμπρετσεν;

Ευτυχώς έχω μάθει να μετράω μέχρι το χίλια.

Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την ΑΕΚ, όταν αυτή έχει προϋπολογισμό 15 εκατομμύρια και εσύ 3, αλλά όταν σου δίνεται η ευκαιρία πρέπει να το κάνεις.

Ευχαριστώ ειλικρινά τη διοίκηση της ΑΕΚ για την υπέροχη φιλοξενία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments