Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια: Δημοσίευμα θέλει τη Φενέρμπαχτσε να ετοιμάζει κίνηση

Μάρκο Λιβάγια: Δημοσίευμα θέλει τη Φενέρμπαχτσε να ετοιμάζει κίνηση
Μάρκο Λιβάγια: Ακόμη ένα τουρκικό δημοσίευμα θέλει τη Φενέρμπαχτσε να ετοιμάζει κίνηση για τον παίκτη της ΑΕΚ.

Η Φενέρμπαχτσε που εδρεύει στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, φαίνεται πως ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια. Και για αυτό δημοσίευμα από την Τουρκία κάνει λόγο για κίνηση του εν λόγω ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η προσφορά της Φενέρμπαχτσε στον Κροάτη επιθετικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα «sportgundemi.net», επαναφέρει στο προσκήνιο το φερόμενο «φλερτ» της τουρκικής ομάδας στον Κροάτη επιθετικό.  Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, «η Φενέρμπαχτσε θέλει να αποκτήσει τον Μάρκο Λιβάγια και θα έρθει σύντομα σε επαφή με την ελληνική ομάδα».

Το δημοσίευμα μάλιστα, σημειώνει πως η Φενέρ προσφέρει στον παίκτη τριετές συμβόλαιο έναντι 1,5 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Και όλα αυτά τη στιγμή που το θέμα του Λιβάγια βρίσκεται στην… πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την ΑΕΚ, η οποία θέλει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τρία χρόνια ακόμα, όντας βασική προτεραιότητα για την Ένωση.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ίντερ Μιλάνου

Θυμίζουμε πως ο Μάρκο Λιβάγια ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ίντερ Μιλάνου, χωρίς όμως να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια. Τον Ιανουάριο του 2013, η Αταλάντα αγόρασε τα μισά δικαιώματά του από την Τσεζένα. Όμως, υπήρξαν πολλά ζητήματα πειθαρχίας και για αυτό τον Μάιο του 2014, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Ρουμπίν Καζάν.

Τον Αύγουστο του 2015 επέστρεψε στην Ιταλία με δανεισμό του στην Έμπολι και έναν χρόνο μετά περίπου, τον Ιούλιο του 2016, ο Κροάτης διεθνής ποδοσφαιριστής, που το 2018 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική της χώρας του, ενώ έχει υπάρξει διεθνής και στα μικρότερα εθνικά κλιμάκια της Κροατίας, υπέγραψε μέχρι το 2020 στην ισπανική ομάδα, Λας Πάλμας.

Η καριέρα του Μάρκο Λιβάγια στην Ελλάδα

Τον Ιούλιο του 2017 δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας τη σεζόν 2017 – 2018 με τη φανέλα της ΑΕΚ. Τον Μάιο του 2018 η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του με το συμβόλαιο του να έχει διάρκεια μέχρι το 2021. Οι αξιοσημείωτες επιδόσεις του εν λόγω παίχτη στην ελληνική ομάδα έχουν όμως, κάποιες φορές επισκιαστεί από πειθαρχικά προβλήματα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments