Αθλητισμός

Γιάννης Γκούμπας: Τελειώνει από την Εθνική Ελπίδων

Γιάννης Γκούμπας: Τελειώνει από την Εθνική Ελπίδων
Γιάννης Γκούμπας: Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού από την Εθνική Ελπίδων.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει η Εθνική Ελπίδων να πάει στα τελικά μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν μεγάλα ταλέντα στη χώρα μας δεν έχει γίνει ακόμα κάποια μεγάλη επιτυχία. Πλέον οι άνθρωποι της ΕΠΟ έχουν πάρει απόφαση ότι η Εθνική Ελπίδων χρειάζεται κάποιες αλλαγές. Η βασικότερη είναι αυτή του προπονητή της ομάδας. Μέχρι τώρα αυτή τη θέση είχε ο Γιάννης Γκούμας.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την καριέρα του στην Εθνική Ελπίδων με πολλά όνειρα. Κατά διαστήματα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε καλό πρόσωπο και πήρε μεγάλα αποτελέσματα, αλλά στα κρίσιμα σημεία έδειχνε να λυγίζει κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάει σε κάποια μεγάλη διοργάνωση. Και όπως όλα δείχνουν είναι αυτός που θα πληρώσει το…μάρμαρο.

Η επόμενη μέρα χωρίς τον Γιάννη Γκούμα

Σύμφωνα με το Sportime οι δυο πλευρές γνωρίζουν ότι δεν θα συνεχίσουν μαζί και έτσι αμφότερες κοιτάνε την επόμενη ημέρα. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Τέλος εποχής στην εθνική Ελπίδων. Αναμενόμενο θα πει κανείς. Δύο φουρνιές διαχειρίστηκε ο Γιάννης Γκούμας. Στην πρώτη, έφτασε στα μπαράζ, χάνοντας την πρόκριση στα τελικά, στη δεύτερη, πλήρωσε την φθινοπωρινή κατάρρευση με την Εθνική από πρώτη που μπήκε στις αρχές Σεπτεμβρίου στον όμιλο της να καταλήγει ασθμαίνοντας τέταρτη.

Και οι εντυπώσεις, προφανώς και δεν σώθηκαν με τη νίκη στο φινάλε επί της Σκωτίας. Φάτε μάτια ψαριά ήταν αυτή. Ένα «αντίο» τιμητικό για τον Γκούμα, ο οποίος δεν πρόκειται να παραμείνει στον πάγκο. Το έκανε πρακτικά σαφές άλλωστε στις κουβέντες που είχε με το τεχνικό επιτελείο παραμονές του παιχνιδιού με την Σκωτία τόσο ο διευθυντής των εθνικών ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης όσο και ο (πολύ κοντά ειδικά στην Ελπίδων), άμεσος συνεργάτης του, Γρηγόρης Γεωργάτος.

Το «χέρι», αυτονόητα, αναμενόμενο για τις εμφανίσεις και την κάκιστη εικόνα της Εθνικής, καμία παραίνεση ή έστω κάποια χαραμάδα ελπίδας για ανανέωση και επέκταση της παραμονής του επιτελείου (κάκιστες και οι μεταξύ των στελεχών του σχέσεις). Ισα ίσα μάλιστα που ξεστομίστηκαν ατάκες απολύτως χαρακτηριστικές, εμπεριέχοντας αποτροπή σε πιθανά… τηλέφωνα, αφού όπως ξεκαθαρίστηκε, τέτοιες ενέργειες δεν αλλάζουν την ροή των πραγμάτων και τις εξελίξεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments