Αθλητισμός

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Μπαίνει «σφήνα» η Σπόρτινγκ για τον αριστερό μπακ της Ρίο Άβε

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Μπαίνει «σφήνα» η Σπόρτινγκ για τον αριστερό μπακ της Ρίο Άβε
Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά έχει έναν σοβαρότατο ανταγωνιστή για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Ρίο Άβε.

Είναι από τους παίκτες που όλο το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έκανε προσπάθειες για να τον αποκτήσει μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσιμίκα για τη Λίβερπουλ. Ο λόγος για τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε. Οι… παραξενιές του πρόεδρου της πορτογαλικής ομάδας δεν άφησαν περιθώρια να γίνει κάτι τέτοιο και ο Ολυμπιακός πήρε τους Χοσέ Χολέμπας και Ρούμπεν Βινάγκρε για την αριστερή πλευρά της άμυνάς του.

Αυτό δεν σημαίναι ότι ο Ματέους Ρέις δεν συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά στο ραντάρ του Ολυμπιακού. Όμως, από ό, τι φαίνεται απασχολεί σφόδρα την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τους Πορτογάλους να τονίζουν πως οι πρωτοπόροι της Primeira Liga προτιμούν να τα βρουν με την ομάδα του Βραζιλιάνου αντί να περιμένουν για να τον αποκτήσουν ελεύθερο.

Το συμβόλαιο του Ρέις με την Ρίο Άβε ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, το καλοκαίρι του 2021, και ως εκ τούτου ο 25χρονος μπακ από τον Ιανουάριο μπορεί να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του. Η Σπόρτιγκ ωστόσο, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, δεν θέλει να περιμένει και επιχειρεί να βρει λύση σε συνεννόηση με την Ρίο Άβε πληρώνοντας ένα αντίτιμο για την απόκτηση του πρώην παίκτης της Σάο Πάουλο.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν τα βρήκαν με την Ρίο Άβε για την μεταγραφή του Ματέους Ρέις, λόγω των υψηλών απαιτήσεων της πορτογαλικής ομάδας με συνέπεια ο Βραζιλιάνος να απέχει από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου του.

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Σίλβα Κάμπος είχε δηλώσει στα τέλη Σεπτεμβρίου ότι ο παίκτης είχε αρνηθεί να παίξει στο ματς με την Γκιμαράες στις 27/9.

Ο Πορτογάλος παράγοντας ανέφερε: «Αρνήθηκε να παίξει στον αγώνα. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τέτοια συμπεριφορά. Διαπραγματευόμαστε με μια ομάδα (σ. Ολυμπιακός) και αυτός πιέζει για να γίνει πιο γρήγορα. Του ζήτησα να ηρεμήσει και του εξήγησα ότι διαπραγματευόμαστε για να φτάσουμε σε συμφωνία». Μάλιστα, ο Κάμπος είχε κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού εκ μέρους του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο αριστερός μπακ της Ρίο Άβε έχει παίξει μόλις σε δύο αγώνες με την ομάδα του τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments