Αθλητισμός

Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν ανανέωση του συμβολαίου

Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν ανανέωση του συμβολαίου
Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές αναμένεται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του έμπειρου στράικερ.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση και έφερε στην Ελλάδα τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Έναν ποδοσφαιριστή σε προχωρημένη ηλικία, αλλά με τρομερή ποιότητα και μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Άλλωστε είναι ένας ποδοσφαιριστής που έφτιαξε το όνομα του με τη φανέλα της Γρανάδα. Η Ισπανική ομάδα δεν είναι ένας σύλλογος που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Μαροκινό να είναι κάθε χρόνο ο πρώτος σκόρερ της.

Δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλά παιχνίδια για να δείξει ο έμπειρος σέντερ φορ την ικανότητά του στο σκοράρισμα και στη χώρα μας. Στην πρώτη του σεζόν με τα “ερυθρόλευκα” ο Ελ Αραλμπί εντυπωσίασε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό προκάλεσε και το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι δέχτηκε μια μεγάλη πρόταση από ομάδα του Κατάρ. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν ήθελε με τίποτα να χάσει έναν από τους πιο πολύτιμους και ικανούς ποδοσφαιριστές του.

Τα βρίσκει με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός

Μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε προς την πλευρά του παίκτη ότι επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του με μεγαλύτερες οικονομικές αποδοχές. Ο ίδιος ο Ελ Αραμπί δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να φοράει τα “ερυθρόλευκα”. Άλλωστε είναι βασικός σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, ενώ έχει σταθερή παρουσία στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίζονται να έχουν προχωρήσει το θέμα, συζητώντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Σύμφωνα με το “Sportime” υπάρχουν κάποιες διαφορές, οι οποίες όμως μπορούν να επιλυθούν και δύσκολα θα εμποδίσουν τις δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια. Το κλίμα στις συζητήσεις είναι πολύ καλό και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία ως το τέλος του έτους.

Θυμίζουμε ότι αυτή την περίοδο ο έμπειρος στράικερ είναι εκτός αγωνιστικής δράσης. Μετά τα παιχνίδια με την Εθνική του ομάδα ο Ελ Αραμπί βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό χωρίς να έχει εμφανίσει συμπτώματα. Φυσικά με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει και έτσι έμεινε στην πατρίδα του. Μόλις μπορέσει, θα επιστρέψει στη χώρα μας και θα μπει κανονικά στις προπονήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments