Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 24/11 – Ο Δημήτρης ζητά εξηγήσεις από τη Βικτώρια

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 24/11 – Ο Δημήτρης ζητά εξηγήσεις από τη Βικτώρια
8 Λέξεις επεισόδια: Η Ηλιάνα με την Ελισάβετ ετοιμάζονται να φύγουν για Κέρκυρα, ενώ ο Αλέκος είναι τρομερά ανήσυχος με αυτό το ταξίδι.

Ο Οδυσσέας συνεχίζει να ψάχνει για την κοπέλα με το άσπρο ποδήλατο και το ροζ καλάθι, αλλά μάταια. Παράλληλα, ο Φρίξος πιέζει τον αστυνόμο να του δώσει στοιχεία για την έρευνα με σκοπό να βοηθήσει κι αυτός στο έργο, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να τον εκνευρίσει. Η Αλίκη χειρουργείται και μεταφέρεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Ο Έκτορας δεν μπορεί να πιστέψει την τρέλα που έκανε για να τον προστατέψει.

Η Ηλιάνα με την Ελισάβετ ετοιμάζονται να φύγουν για Κέρκυρα, ενώ ο Αλέκος είναι τρομερά ανήσυχος με αυτό το ταξίδι. Ο Αιμίλιος εκνευρίζεται με το άδειασμα της Ελισάβετ, αλλά δεν το παραδέχεται. Η Ιφιγένεια πιέζει τον Μιλτιάδη να ξαναγυρίσει στο κόμμα κι εκείνος δείχνει πια να το σκέφτεται. Ο Μάρκος ζητάει από την Εύα να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στη δουλειά, αλλά εκείνη έχει αντίθετη γνώμη. Ο Δημήτρης αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις από τη Βικτώρια και την περιμένει έξω από το σπίτι της.

Ο Δημήτρης βρίζει αισχρά τη Βικτώρια και στο τέλος δεν διστάζει να χειροδικήσει εναντίον της, αλλά εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Μιχαήλ και αντικρίζοντας αυτό το σκηνικό, επιτίθεται κατά του Δημήτρη δημιουργώντας ένα σοβαρό επεισόδιο. Ο Δημήτρης δεν θα βρει κατανόηση ούτε από τον πατέρα του, ο οποίος τον κατσαδιάζει γιατί σήκωσε χέρι πάνω σε γυναίκα, πράξη που ο Άκης θεωρεί εντελώς απαράδεκτη. Η Ηλιάνα με την Ελισάβετ έρχονται για τρεις μέρες στην Κέρκυρα και τυχαία πέφτουν πάνω στον Οδυσσέα με την Έρση και τα μωρά.

Παρότι η Ηλιάνα το παίζει άνετη, η στιγμή είναι πολύ αμήχανη και ο Οδυσσέας δεν βλέπει με καλό μάτι τον ερχομό της στο νησί. Ο Έκτορας, που δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πώς η Αλίκη μπήκε μπροστά του και, για να τον σώσει, δέχτηκε τη μαχαιριά. Κι ενώ η Ναυσικά μετανιώνει για τη σκληρή στάση της και καλεί τον Μιχαήλ με τη Βικτώρια να φάνε όλοι μαζί στο σπίτι της, ο Οδυσσέας στην Κέρκυρα ανακαλύπτει επιτέλους το κορίτσι με το ποδήλατο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments