Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για ενίσχυση σε επίπεδο στελεχών

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για ενίσχυση σε επίπεδο στελεχών
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να ενισχύσει τους πράσινους σε επίπεδο στελεχών.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Αυτές είχαν την σφραγίδα του Τσάβι Ρόκα και του Ντάνι Πογιάτος. Αμφότεροι αποχώρησαν από την ομάδα πριν από λίγο καιρό μετά το κακό ξεκίνημα της σεζόν. Πλέον η ομάδα έχει νέο προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Αυτό σημαίνει ότι οι δυο τους θα πρέπει να κάνουν αξιολόγηση του ρόστερ και να κρίνουν αν πρέπει να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές ο Γιάννης Αλαφούζος πιστεύει ότι η ομάδα χρειάζεται μερικά στελέχη ακόμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στο μυαλό του Αλαφούζου υπάρχει η προοπτική στελέχωσης της ομάδας και με άλλα πρόσωπα όπως αναφέρει η “Live Sport”, που θα έχουν σχέση με τον σύλλογο και θα λειτουργούν ως δικλείδες ασφαλείας για το ενδεχόμενο παραίτησης ή αποπομπής του προπονητή ή του γενικού διευθυντή. Ακόμη ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού δεν έχει ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του και δεν πρόκειται να βιαστεί για να πάρει τις αποφάσεις του, ωστόσο είχε έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων με συγκεκριμένα άτομα.

Αυτά είναι τα σχέδια Μπολόνι

Το παρελθόν του Μπόλονι δείχνει πως όταν καλείται να διαχειριστεί μαζεμένα κρούσματα απειθαρχίας, υιοθετεί το στυλ του «στρατηγού». Το τελευταίο δείγμα γραφής του ήταν στη Γάνδη, όταν δεν δίστασε να θέσει εκτός ομάδας τον επιθετικό Γιαρέμτσουκ, ο οποίος είναι ο αστέρας του ρόστερ. Άρα, ως προς αυτό το σκέλος, ο Μπόλονι δεν θα φοβηθεί να συγκρουστεί ακόμα και με τα πιο μεγάλα ονόματα του Παναθηναϊκού. Μένει να φανεί εάν θα φτάσει στα άκρα ή θα συμπεριφερθεί με διαλλακτικότητα.

Πολλά ακούγονται για το κακό κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ιδίως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, υπήρξαν δημοσιεύματα που ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριζαν ότι έγιναν επεισόδια μεταξύ του προπονητή και των παικτών. Ο επίσημος Παναθηναϊκός σχολίασε τα δημοσιεύματα αυτά διαψεύδοντάς τα.

«Δημοσιεύτηκαν σε ρεπορτάζ και άρθρα γνώμης δήθεν επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών και προπονητή στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα διανθισμένα με διάλογους που συνέβησαν μόνο στη φαντασία όσων τα έγραψαν. Η διοίκηση έχει γνώση των πραγματικών γεγονότων τα οποία απέχουν παρασάγγας από τα γραφόμενα στα λιγοστά δημοσιεύματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments