Lifestyle

Με την Σοφία θα μείνεις σπίτι μια για πάντα

Με την Σοφία θα μείνεις σπίτι μια για πάντα
Σοφία Μαλοτέλοβα: Το μελαχρινό μοντέλο από τη Ρωσία μπορεί να σε βοηθήσει να περάσεις πιο εύκολα το lockdown. Είναι και πρωταθλήτρια του fitness.

Η Σοφία Μαλολέτοβα μπορεί να σε βοηθήσει να περάσεις πιο εύκολα το lockdown. Ποια είναι η Σοφία, είναι μοντέλο από τη Ρωσία και πραγματικά ο λογαριασμός της στο Instagram «βάζει κάτω» ακόμα και influencer που είναι επαγγελματίες, αθλήτριες που έχουν κορμί «λαμπάδα» ή καλλονές που έχουν γίνει γνωστές μέσα από τη συμμετοχή τους σε παιχνίδια στην τηλεόραση.

Ας μιλήσουμε λίγο παραπάνω για τη Σοφία. Τι θα ήθελε ένας άνδρας τις ημέρες της καραντίνας; Ένα ζεστό σπίτι, καλό φαγητό, ταινίες, παιχνίδια και μία γυναίκα που να εκπληρώνει όλα του τα όνειρα. Για όλα τα παραπάνω δεν μπορούμε να εγγυηθούμε, ωστόσο για το τελευταίο έχουμε την λύση, έστω και αν αυτή θα βρίσκεται από μία σχετική απόσταση. Το όνομά της είναι Σοφία, είναι μοντέλο και πρωταθλήτρια του fitness και έρχεται να αναστατώσει τα βράδια κάθε άνδρα που θα κάνει το… λάθος να περιηγηθεί στο προσωπικό της Instagram.

Σοφία: Το μοντέλο από τη Ρωσία αναστατώνει με τις φωτογραφίσεις της

Σοφία Μαλοτέλοβα: Το μοντέλο από τη Ρωσία αναστατώνει με τις φωτογραφίσεις της

Το μοντέλο από τη Ρωσία είναι η ιδανική γυναίκα, ο διακαής πόθος εκατομμυρίων ανδρών ανά τον πλανήτη. Διαθέτει όλο το πακέτο για να χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στον χώρο του μόντελινγκ. Οι φωτογραφίες της σκέτη αμαρτία. Πότε φορώντας εσώρουχα, πότε με μαγιό, πότε με βαθύ ντεκολτέ, η Σοφία Μαλολέτοβα έχει ξέρει πως με την εμφάνισή της βάζει πολύ δύσκολα στους άνδρες. Όταν την αντικρίσεις πρώτα φορά, σίγουρα θα θέλεις και δεύτερη σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Η Ρωσίδα καλλονή ζει την ζωή που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες. Ταξίδια, μαγευτικοί προορισμοί και άφθονα ρούχα, τα οποία φροντίζει να διαφημίζει τοποθετώντας τα με ευλάβεια στο μαγευτικό κορμί της. 1,5 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram περιμένουν καθημερινά πως και πως το επόμενο… επεισόδιο. Την νέα της ανάρτηση που θα προκαλέσει σεισμό και θα σχολιάζεται για πολύ. Η Σοφία Μαλολέτοβα όπως και να το κάνουμε… είναι σκέτη κόλαση.

Σοφία Μαλοτέλοβα: «Ζαλίζουν» οι πόζες της
Σοφία Μαλοτέλοβα: Τα τατουάζ την κάνουν ακόμα πιο θελκτική

Σοφία Μαλοτέλοβα: Τα τατουάζ την κάνουν ακόμα πιο θελκτική

Σοφία Μαλοτέλοβα: Δεν φοβάται τα κύματα αφού είναι καλά προπονημένη ως πρωταθλήτρια του fitness

Σοφία Μαλοτέλοβα: Δεν φοβάται τα κύματα αφού είναι καλά προπονημένη ως πρωταθλήτρια του fitness

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments