Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Προκάλεσε ταραχή με το νέο τσιφτετέλι της

Ιωάννα Μαλέσκου: Προκάλεσε ταραχή με το νέο τσιφτετέλι της
Ιωάννα Μαλέσκου: Η όμορφη παρουσιάστρια χόρεψε το «Ζηλεύω» του Γιώργου Μαζωνάκη και έβαλε «φωτιά» στο πλατό της εκπομπής της.

Το χορό και το τραγούδι φαίνεται πως αγαπά η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να λικνίζει το κορμί της στους ρυθμούς του τραγουδιού που επιλέγει ο μουσικός επιμελητής της εκπομπής της «Love It» στον ΣΚΑΪ. Το μεσημέρι της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, και αφού η παρουσιάστρια είχε κάνει τη γυμναστική της στο πλατό, πριν αποχαιρετήσει τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη ήρθε η ώρα για διαφημίσεις.

Ο μουσικός επιμελητής της εκπομπής έβαλε το «Ζηλεύω» του Γιώργου Μαζωνάκη να παίζει δυνατά και την Ιωάννα Μαλέσκου στον πειρασμό να χορέψει τσιφτετέλι. «Σύντομες διαφημίσεις με Μαζωνάκη και με κέφι και ντέρτι και έρωτα», είπε η παρουσιάστρια και ανταποκρίθηκε ακαριαία με ένα μετωπικό on camera τσιφτετέλι, μοιράζονται φιλιά και κάνοντας τους συνεργάτες της να την ακολουθήσουν στο χορό.

Δείτε το σαγηνευτικό χορό της:

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα μας ζαλίζει με το τσιφτετέλι της.

Πολύ πρόσφατα λικνίστηκε στη μεγάλη επιτυχία της Δέσποινας Βανδή «Ανάβεις Φωτιές», ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2001, πριν από 19 χρόνια δηλαδή. Η παρουσιάστρια είχε ανεβασμένη διάθεση και αυτό φάνηκε. Μόλις άκουσε το τραγούδι, μπήκε αμέσως στον ρυθμό και άρχισε να χορεύει.

«Μην, μην το κάνετε αυτό», έλεγε χαμογελώντας η εντυπωσιακή Ιωάννα Μαλέσκου την ώρα που τη συνέπαιρνε ο ρυθμός του τραγουδιού ακούγοντάς το ενώ μετά σηκώθηκε από τον καναπέ για να έχει άνεση χώρου και να μπορέσει να χορέψει με την ησυχία της. «Γιατί το χαμηλώνετε; Θα μας κλείσουν την εκπομπή;», ρώτησε η ίδια πριν επιστρέψει στον καναπέ.

Και όπως συνηθίζει, ανέβασε μια φωτογραφία από την ίδια την ημέρα στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram όπου δέχτηκε πολλά σχόλια από τους χιλιάδες ακολούθους της για την εμφάνιση εκείνης της ημέρας. «Μας ξεσήκωσες σήμερα Ιωάννα! Έτσι ευδιάθετη να είσαι κάθε ημέρα», «Είναι υπέροχη» και «Απόλυτη θεά!!!» ήταν μερικά από τα comments που έγραψαν οι followers της ενώ άλλοι αρκέστηκαν σε emojis όπως αυτό της φωτιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments