Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [26/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [26/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [26/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [26/11/20].

Κριός

Μέρες σαν τη σημερινή, έχετε διάθεση να παρασύρετε το ταίρι σας σε ένα συναρπαστικό μέρος και να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να σας εξάπτει τη φαντασία κάτι ανταγωνιστικό… Ίσως και να προτιμήσετε να δείτε μια συναρπαστική ταινία. Ό,τι κι αν είναι, θα βοηθήσει να αναζωπυρώσετε το πάθος ανάμεσά σας.

Ταύρος

Σταματήστε να σκέφτεστε πώς ήταν τα πράγματα στο παρελθόν, επικεντρωθείτε στο τώρα. Στη συνέχεια σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε με το μέλλον. Μια περίοδος της ζωής σας έχει τελειώσει και πρέπει να προχωρήσετε. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να ξεκινήσετε από την αρχή.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε ορισμένους τομείς, ειδικά την ερωτική σας ζωή. Θα αναζητήσετε την περιπέτεια, όχι με τη φυσική έννοια ενός ταξιδιού για παράδειγμα αλλά με την μεταφυσική. Δίνετε άλλη προοπτική στη σχέση σας, νιώθετε σαν να έχει ανοίξει μπροστά σας ένας εντελώς νέος κόσμος.

Καρκίνος

Η ενέργεια της μέρας μπορεί θα βοηθήσει να μεταμορφώσετε μια κατάσταση στη σχέση σας που έχει παρατραβήξει. Θα ήταν καλό να κάνετε μια συζήτηση ή να ζητήσετε συμβουλές από έναν ειδικό.  Το να παραδεχτείτε ότι έχετε πρόβλημα, είναι το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση και επίλυσή του.

Λέων

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που οραματίζεστε εδώ και καιρό! Πάντα η αλλαγή είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μπορούν όλοι να είναι σίγουροι. Είχατε αμφιβολίες για το αν πρέπει να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση αλλά τώρα αποφασίσατε να κάνετε το βήμα. Μην χρονοτριβείτε άλλο.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε σαν να ισορροπείτε στην άκρη ενός γκρεμού. Τα συναισθήματα είναι έντονα και μια κατάσταση με ένα αγαπημένο άτομο μπορεί να σας βγάλει εκτός εαυτού. Προσπαθήστε να εκτονώσετε την ένταση πριν ξεφύγουν τα πράγματα. Μόνο έτσι θα αλλάξετε τη σχέση σας προς το καλύτερο.

Ζυγός

Αν ψάχνετε τον τέλειο έρωτα, ας είστε υποψιασμένοι ότι στην αρχή μπορεί να μην τον αναγνωρίσετε. Στην πραγματικότητα, μπορεί αρχικά να αντιπαθήσετε ο ένας τον άλλον ή να εμπλακείτε σε μια έντονη συζήτηση που θα καταλήξει σε τσακωμό. Ωστόσο, εξίσου γρήγορα θα ανακαλύψετε πόσο σας εξιτάρει το συγκεκριμένο άτομο και τα συναισθήματα θα είναι αμοιβαία.

Σκορπιός

Συνήθως είστε υπερβολικά ευγενικοί, για να αναφέρετε ορισμένα προβλήματα στον/στην αγαπημένο/η σας. Ωστόσο, σήμερα αισθάνεστε πιο τολμηροί και μπορείτε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε προκύψει. Πρέπει να μιλήσετε, αλλά δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε σκηνή. Απλώς πείτε αυτό που θέλετε με ειλικρίνεια και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση από κοινού.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να βγείτε και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Φυσικά θα πάρετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Μπορείτε να πιάσετε επιτέλους την κουβέντα, με αυτό το άτομο που μέχρι τώρα θαυμάζατε μόνο από μακριά.

Αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε τη θετική συναισθηματική ενέργεια της μέρας για να διευθετήσετε μια κατάσταση με το ταίρι σας. Ευνοούνται οι ειλικρινείς συζητήσεις, προκειμένου να ξεκαθαριστούν μερικά δύσκολα ζητήματα και να απελευθερωθούν καταπιεσμένα συναισθήματα.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να μπείτε σε μια διαδικασία ανταγωνισμού με κάποιον φίλο για ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Δεν μπορείτε να βγείτε και οι δύο ραντεβού μαζί του, για αυτό και θα προκύψει ο «διαγωνισμός». Έχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε, εάν αφήσετε τον δυναμισμό σας να πάρει τα ηνία χωρίς να γίνετε επιθετικοί.

Ιχθύες

Γενικά θέλετε να βγάζετε μια ήρεμη και συγκρατημένη εικόνα προς τα έξω. Αλλά σήμερα έχετε διάθεση να σπάσετε τα όρια. Εάν θέλατε να πείτε σε κάποιον/α πώς αισθάνεστε, κάντε το με αυτή τη δυναμική ενέργεια. Βιαστείτε πριν το θάρρος σας εγκαταλείψει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments