Αθλητισμός

Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Το «παράσημό» του με τη συνάντηση με τον Γκουαρντιόλα

Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Το «παράσημό» του με τη συνάντηση με τον Γκουαρντιόλα
Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Ο νεαρός εξτρέμ είχε την ευκαιρία να κάνει Ευρωπαϊκό ντεμπούτο και να γνωρίσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Μάριος Βρουσάι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν βγει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Πολλοί ποδοσφαιριστές πήραν την ευκαιρία τους σήντομα, αλλά για τον νεαρός εξτρέμ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Μετά τις λίγες συμμετοχές του στην πρώτη ομάδα το τεχνικό τιμ έκρινε ότι θα ήταν καλύτερα να πάει κάπου δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Μάλιστα αυτό δεν έγινε για κάποια Ελληνική ομάδα παρά το έντονο ενδιαφέρον.

Τελικά η Βίλεμ εκμεταλλευόμενη τις καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό απέκτησε τον διεθνή ακραίο με τη μορφή δανεισμού χωρίς να έχει τοποθετηθεί οψιόν αγοράς. Οι εμφανίσεις του Βρουσάι στην Ολλανδία ήταν εξαιρετικές και γρήγορα έγινε σημαντικό στέλεχος για την ομάδα του. Μετά το τέλος του δανεισμού του επέστρεψε στον Ολυμπιακό με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Το καλοκαίρι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον αλλά ο ίδιος παρέμεινε στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Το ντεμπούτο του Βρουσάι

Από τη στιγμή που δεν αποχώρησε, ο Μάριος Βρουσάι περιμένει τις ευκαιρίες του από τον Πέδρο Μαρτίνς. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο καθώς ο ανταγωνισμός στις θέσεις στα άκρα της επίθεσης είναι μεγάλος. Ωστόσο σταδιακά ο Βρουσάι έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής εκμεταλλευόμενος και κάποιες απουσίες που υπάρχουν στην γραμμή κρούσης. Μετά τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο νεαρός μετρούσε αντίστροφα για το ντεμπούτο του στο Champions League.

H πρώτη συμμετοχή του Βρουσάι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έγινε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα έδειξε καλό πρόσωπο παρά τη δυσκολία του αντιπάλου. Δεν φοβήθηκε το παιχνίδι και άφησε καλές εντυπώσεις για τη συνέχεια της σεζόν που αναμένεται μεγάλη για τον Ολυμπιακό.

Μετά την αναμέτρηση με τους πολίτες είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός χαιρετήθηκε με τον νεαρό μεσοεπιθετικό μετά το τέλος του Ολυμπιακός – Σίτι. Ο Βρουσάι βίωσε μία πολύ μεγάλη εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο, έδειξε ποδοσφαιρικό ταλέντο και δεν το… φοβήθηκε το ματς με τη Σίτι και φανέρωσε πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments