Ελλάδα

Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος: Βελτιώνεται η υγεία του – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος: Βελτιώνεται η υγεία του – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος: Με την πάροδο του χρόνου αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της υγείας του.

Οι μικροβιολογικές εξετάσεις του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου είναι άριστες. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα είχε ανεβάσει πυρετό. Όπως σημειώνει, με την πάροδο του χρόνου αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της υγείας του.

«Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος παραμένει εις κατ’ οίκον περιορισμό στην Αθήνα. Οι μικροβιολογικές του εξετάσεις είναι άριστες. Με την πάροδο του χρόνου αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της υγείας του. Ευχαριστούμε για το συνεχές ενδιαφέρον των πολυάριθμων φίλων, «τη ελπίδι χαίροντες, τη θλίψει υπομένοντες, τη προσευχή προσκαρτερούντες».

Λόγω ευαισθησίας στους πνεύμονες, η παρακολούθησή του είχε θεωρηθεί επιβεβλημένη

Από την πλευρά τους, οι γιατροί του είχαν κρίνει σκόπιμο να διακομιστεί στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει με καλύτερους όρους τη νόσο. Η παρακολούθησή του είχε θεωρηθεί επιβεβλημένη, καθώς ο ίδιος είχε δηλώσει σε τηλεοπτικό σταθμό πως «έχει μια ευαισθησία με τους πνεύμονες, καθώς έχει ένα άσθμα πολύ καιρό».

«Νομίζω θα το ξεπεράσουμε», είχε αναφέρει και για τον λόγο αυτό, είχε μεταφερθεί στην Αθήνα και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που τον παρέλαβε από τα Τίρανα.

Το μήνυμα του αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου από την εντατική του «Ευαγγελισμού»

«Μη φοβού, μόνον πίστευε», ήταν το μήνυμα του αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου από την Εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου είχε μπει. Επιπρόσθετα, εξέφρασε ολόψυχες ευχαριστίες προς τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή.

Ακολουθεί αναλυτικά το μήνυμά του:

«Πέρασε ήδη η πρώτη ημέρα στον Ευαγγελισμό και όλα εξελίσσονται καλά. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και στον Θεό των θαυμάτων. Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση ότι ο Θεός είναι μαζί μας και την εν χορώ απάντηση πως και εμείς είμαστε μαζί του, που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι δεν θα μας αφήσει ο Θεός.

Ολόψυχες ευχαριστίες στους εκλεκτούς ιατρούς και νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή. Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: Μη φοβού, μόνον πίστευε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments