Ελλάδα

Κλοπή τράπεζας: Άδειασαν θυρίδες στο Νέο Ψυχικό – Γιατί το περιστατικό θυμίζει σενάριο από ταινία

Κλοπή τράπεζας: Άδειασαν θυρίδες στο Νέο Ψυχικό – Γιατί το περιστατικό θυμίζει σενάριο από ταινία
Κλοπή τράπεζας: Οι άγνωστοι παραβίασαν τέσσερις θυρίδες υποκαταστήματος.

Συναγερμός σήμανε στις αρμόδιες Αρχές καθώς σημειώθηκε μια… περίεργη κλοπή σε τράπεζα στο Νέο Ψυχικό, όταν άγνωστα άτομα «άδειασαν» συγκεκριμένες θυρίδες και μάλιστα, δίχως να αφήσουν ένα ίχνος τους.

Έλειπαν χρήματα και κοσμήματα

Πρόκειται για υπόθεση που άρχισε να ξετυλίγεται στις 13 Νοεμβρίου όταν και διαπιστώθηκε ότι έλειπε περιεχόμενο από μια εκ των τεσσάρων θυρίδων ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποκαλύφθηκε ότι έλειπαν χρήματα και κοσμήματα και από άλλες θυρίδες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ερευνάται το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή ατόμου που είχε εσωτερική πληροφόρηση. Για αυτό ο εσωτερικός έλεγχος έχει ήδη ξεκινήσει ενώ εξετάζονται βίντεο των καμερών ασφαλείας. Όσο για το τι είχαν μέσα αυτές οι τραπεζικές θυρίδες, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, υπήρχαν τεράστια ποσά.

Η κλοπή θυμίζει σενάριο ταινίας

Οι άγνωστοι παραβίασαν τέσσερις θυρίδες υποκαταστήματος γνωστής ελληνικής τράπεζας πλησίον του Κολλεγίου Αθηνών με αποτέλεσμα να «εξαφανίσουν» κοσμήματα εκατομμυρίων, χρυσές λίρες και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς να αντιληφθεί κανείς κάτι νωρίτερα, ενώ επιχείρησαν να παραβιάσουν τρεις ακόμα χωρίς αποτέλεσμα, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο protothema.

Από την άλλη, υπάρχει η εικασία ότι αυτή η άκρως σημαντική υπόθεση ιδιαίτερης σοβαρότητας που ερευνά τις τελευταίες ημέρες η Ασφάλεια Αττικής, έχει «άρωμα γυναίκας» καθώς και οι τέσσερις θυρίδες που παραβιάστηκαν ανήκουν σε γυναίκες, συζύγους γνωστών επιχειρηματιών της Αθήνας κατοίκων των βορείων προαστίων.

Τι ερευνά τώρα η Ασφάλεια Αττικής;

Μάλιστα, η εν λόγω υπόθεση διαβιβάστηκε από το τμήμα του Ψυχικού στα κεντρικά της Ασφάλειας ενώ στον κύκλο των ερευνών έχει μπει και ειδικός πραγματογνώμονας προκειμένου να αποφανθεί πώς, πότε και με ποιο τρόπο έγινε η παραβίαση των θυρίδων.

Επιπλέον, σύμφωνα με το protothema, φαίνεται πως πρόκειται για δουλειά επαγγελματική, με τους δράστες γνωρίζουν τα κατατόπια. Για αυτό οι αναλυτές της Ασφάλειας ψάχνουν το λάθος που θα ξεκλειδώσει την υπόθεση.

Και αξίζει να επισημανθεί ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα της διαθέτει περίπου 1.500 θυρίδες οι οποίες εξετάστηκαν και δεν φέρουν καμία απολύτως παραβίαση! Βέβαια, η τράπεζα ενημέρωσε αμέσως όλους τους πελάτες που διατηρούν θυρίδες στο συγκεκριμένο υποκατάστημα όταν έλαβε γνώση των αρχικών καταγγελιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments