Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει ολόγυμνη για το εξώφυλλο του νέου της single

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει ολόγυμνη για το εξώφυλλο του νέου της single
Τζένιφερ Λόπεζ: Η 51χρονη τραγουδίστρια πιο «καυτή» από ποτέ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει ολόγυμνη και «ρίχνει» το Instagram, με το ανδρικό και το γυναικείο κοινό να θαυμάζει τόσο το κορμί της όσο και την ενέργειά της με την ίδια να αποδεικνύει συνέχεια πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και δεν έχει σημασία.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, στα 51 της χρόνια, η Λατίνα σταρ είναι πιο σέξι από ποτέ ενώ πολλές γυναίκες θα ζήλευαν το πληθωρικό και καλλίγραμμο κορμί της.

«Έκπληξη! Αυτή είναι η επίσημη εικόνα για single μου που κυκλοφορεί την Παρασκευή», είναι το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ που γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και όπως τονίζει η ίδια, μπορεί να έγινε αναγνωρίσιμη αλλά ποτέ δεν ξέχασε την καταγωγή της και το πού μεγάλωσε.

Δείτε και το βίντεο που ανέβασε στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποχαιρετά το 2020 με μια σπουδαία τιμητική διάκριση

Στη φετινή απονομή των «E! People’s Choice Awards», παρέλαβε το People’s Icon Award (Βραβείο Ινδάλματος) και ξέσπασε σε δάκρυα με τα γλυκά μηνύματα – έκπληξη από τα παιδιά της και μερικούς διάσημους φίλους της. Την ηθοποιό και τραγουδίστρια προλόγισε ο Άρμι Χάμερ και προβλήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα της καριέρας της. Στη συνέχεια η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβηκε στη σκηνή στο Barker Hangar της Σάντα Μόνικα με ένα εκπληκτικό, κόκκινο σύνολο.

Έκπληξη της επεφύλαξαν σημαντικοί άνθρωποι στη ζωής της, όπως οι ηθοποιοί Ρενέ Ζελβέργκερ και Νικόλ Κίντμαν, οι οποίες μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους μαζί της. Ωστόσο, ήταν ένα ξεχωριστό μήνυμα – βίντεο από απόσταση από τα 12χρονα δίδυμα της, Έμα και Μαξ, που έκανε τη Λόπεζ να κλάψει. Τα παιδιά της, της είπαν πόσο την αγαπούν και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της.

«Το 2020 δεν ήταν αστείο, σωστά;» είπε καθώς σκούπισε ένα δάκρυ από τα μάτια της. «Εννοώ πριν από το 2020, εμείς είχαμε εμμονή να κερδίσουμε αυτό το βραβείο, να είμαστε υποψήφιες για αυτό το βραβείο. Προσπαθούσαμε να πουλήσουμε τους περισσότερους δίσκους ή να έχουμε τις καλύτερες κινηματογραφικές εισπράξεις». Όμως, «η φετινή χρονιά τα ισοπέδωσε όλα. Μας έδειξε τι έχει σημασία, τι δεν έχει και κατά τη γνώμη μου, ενίσχυσε την άποψη ότι αυτό που μετρά περισσότερο, είναι οι άνθρωποι. Όλοι μας», τόνισε στον λόγο της η Λόπεζ ενώ αναφέρθηκε και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, οι οποίες κάνουν το «Βραβείο Ινδάλματος» ακόμα πιο ξεχωριστό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments