Αθλητισμός

Πέπε Ολυμπιακός: Η συζήτηση για τον Πορτογάλο στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια

Πέπε Ολυμπιακός: Η συζήτηση για τον Πορτογάλο στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια
Πέπε Ολυμπιακός: Γκρίνιες για την αναιμική παρουσία του 23χρονου Πορτογάλου.

Ο Πέπε Ροντρίγκες ήταν ένας παίκτης για τον οποίο ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε, κινήθηκε δυναμικά και τον απέκτησε με την πρόταση για τη μεταγραφή του να έρχεται κατευθείαν από τον Πέδρο Μαρτίνς. Όμως, μέχρι τώρα ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να κάνει αυτά που είδε ο συμπατριώτης του τεχνικός και τον έφερε στο λιμάνι.

Τη συγκεκριμένη επιλογή σχολιάζει με δηκτικό τρόπο η εφημερίδα Sportime του Σαββάτου. Η στήλη «Παρασκήνια» αναφέρει για τον Μαρτίνς ότι «εδώ και 1,5 χρόνο (σ.σ. είναι) απόλυτα ενεργός στο κομμάτι των μεταγραφών. Ειδικά, φέτος το 80% του κάστινγκ ήταν επιλογές του. Ας αφήσουμε τον Μάξι Λοβέρα στο χρονοντούλαπο μια και ήδη αποδεικνύεται η ορθότητα ή μη της επιλογής. Πάμε στον Πέπε!

Αγορά πάνω από 3,5 μύρια. Μην ξεχνάμε πως είναι ‘97άρης! Πλέον, αντικείμενο συζήτηση στα αποδυτήρια. Όχι γιατί στα 250’ συμμετοχής σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν έχει εμφανίσει το παραμικρό, αλλά διότι στην καθημερινότητα στο Ρέντη δεν βγάζει αντίδραση αντάξια της εμπιστοσύνης του προπονητή του. Και πλέον η σύγχυση και το «κους κους» ολοένα και αυξάνεται. Η εμμονή δεν αναπληρώνει την πίστη!».

Εμείς να σημειώσουμε ότι όντως ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν έχει δώσει ακόμα αυτά που περιμένουν στον Ολυμπιακό, αλλά πόσοι και πόσοι ποδοσφαιριστές δεν άργησαν να προσαρμοστούν σε ένα νέο πρωτάθλημα και μια καινούργια χώρα.

Έτοιμος για το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Ντέρμπι κορυφής σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη να υποδέχεται τον  για τη 10η αγωνιστική της Super League (19:30, με ζωντανή μετάδοση από το Novasports 2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεχάσει την ήττα από τη Μάντσεστσερ Σίτι στο «Καραϊσκάκης» και να στρέψει όλη την προσοχή του στο δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Το καλό για τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι ότι μπορεί να υπολογίζει ξανά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Χοσέ Χολέμπας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του, από δεξιά προς αριστερά, θα έχει τους Ντρέγκερ, Σισέ, Σεμέντο και Χολέμπας.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Στα δύο άκρα θα αγωνιστούν ο Φορτούνης και ο Μασούρας, με σέντερ φορ τον Ελ Αραμπί.  svg%3E

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Πέπε, Λοβέρα, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι και Κάιπερς. Εκτός έμειναν οι Χασάν, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Μπρούμα, ενώ ο Βινάγκρε έμεινε εκτός χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments