Ελλάδα

Πέθανε ο Βασίλης Blue Σωτηρίου

Πέθανε ο Βασίλης Blue Σωτηρίου
Κορωνοϊός Ελλάδα: Ο άτυχος καλλιτέχνης της Jazz-Blues μουσικής σκηνής δεν είχε κάποια υποκείμενα νοσήματα.

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, από κορωνοϊό, ο Κοζανίτης μουσικός Βασίλης Blue Σωτηρίου. Ο μουσικός νοσηλευότανε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και ζούσε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο άτυχος μουσικός δεν είχε κάποια υποκείμενα νοσήματα, ενω είχε εισαχθεί για νοσηλεία στις 4 Νοεμβρίου. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης της Jazz-Blues μουσικής σκηνής. Δημιούργημά του η Blue Rose Band ένα ευέλικτο σύνολο με ιστορία, με έμφαση στο μπλουζ αλλά και τζαζ φάνκ αναφορές.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από μια εβδομάδα σοκ είχε προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο του 39χρονου γνωστού Έλληνα Dj Decibel από κορωνοϊό. Ο Δημήτρης Μπέλλος, αν και νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άτυχος 39χρονος δεν είχε επίσης κανένα υποκείμενο νόσημα. Για δυο με τρεις ημέρες εμφάνισε πυρετό και μετά δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και οι γιατροί τον κράτησαν για νοσηλεία. Λίγο μετά διασωληνώθηκε και στη συνέχεια εξέπνευσε αφήνοντας πίσω του μια νέα γυναίκα και δύο μικρά παιδιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments