Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [29/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [29/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [29/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [29/11/20].

Κριός

Αισθάνεστε ότι κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας βγάζει μια συναισθηματική εξάρτηση και αυτό σας ξενερώνει. Εάν δεν θέλετε να συμβαίνει, μην το αφήσετε. Θέλετε κάτι καλύτερο από την ερωτική σας ζωή. Φροντίστε να είστε ζεστοί, ευγενικοί και ευχάριστοι αλλά κρατήστε τις αποστάσεις σας.

Ταύρος

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας. Μόνο θετικό είναι αυτό, καθώς πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Υπάρχει ένα ζήτημα που έχει προκαλέσει διαμάχη ανάμεσά σας εδώ και καιρό. Μην φοβάστε να μιλήσετε ειλικρινά και να επιμείνετε στην άποψή σας.

Δίδυμοι

Μήπως νιώθετε ότι κάποιος/α σας αποφεύγει; Ίσως χρειάζεται να μιλήσετε μαζί του/της αλλά δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε την συζήτηση. Αξίζει να κάνετε την προσπάθεια, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση. Επιμείνετε και κάντε την πρώτη κίνηση.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει την ανάγκη να αποσυρθείτε λίγο από την σχέση σας, να δώσετε λίγο χρόνο και χώρο στον εαυτό σας. Μην ανησυχείτε ότι αυτό θα βλάψει τον δεσμό σας, το αντίθετο: Πρέπει να σκεφτείτε μερικά πράγματα και να ξεκαθαρίσετε πώς αισθάνεστε.

Λέων

Πόσο καιρό χρειαστήκατε για να φτάσετε την σχέση σας στο σημείο που βρίσκεται τώρα; Ημέρες, εβδομάδες, μήνες; Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε την ευρύτερη εικόνα. Μην περιμένετε θαύματα αλλά μην τα παρατάτε κιόλας. Υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να ανακαλύψετε ο ένας για τον άλλον.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αναλάβετε πρωτοβουλία, για την επίλυση ενός ζητήματος που απασχολεί εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Ίσως θελήσετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι για να το αντιμετωπίσετε. Αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να το επιλύσετε μαζί.

Ζυγός

Η ενέργεια της μέρας σας ωθεί προς ένα συγκεκριμένο άτομο. Αισθάνεστε γοητευμένοι από το πάθος και την ένταση με την οποία επιδιώκει τους στόχους του. Απλά δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο πριν κάνετε το αποφασιστικό βήμα. Ίσως πρέπει να το γνωρίσετε λίγο καλύτερα πριν αποφασίσετε να δεσμευτείτε.

Σκορπιός

Εάν σήμερα βρεθείτε σε μια συγκέντρωση, θα χρειαστεί να κρατήσετε τα πόδια σας σταθερά στο έδαφος. Και αυτό γιατί υπάρχει η πιθανότητα να σας παρασύρει μια δίνη πάθους για κάποιο άτομο. Όσο και αν εκπλαγείτε, προσπαθήστε να μην κάνετε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα.

Τοξότης

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε την καλύτερη εντύπωση, σε ένα υπέροχο άτομο που μέχρι τώρα θαυμάζατε από μακριά. Θα αγγίξετε την καρδιά του με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ωστόσο, μην παραδοθείτε τελείως! Αφήστε και λίγο μυστήριο να πλανάται γύρω από το άτομό σας. Έτσι θα σας εκτιμήσει περισσότερο.

Αιγόκερως

Να περιμένετε τα πάντα σήμερα στην ερωτική σας ζωή! Μπορείτε να προκύψει η ευκαιρία να περάσετε χρόνο με κάποιο άτομο που επιθυμείτε εδώ και καιρό. Μην την καταστρέψετε με την επιθετική σας προσέγγιση. Επιστρατεύστε την ανεπιτήδευτη γοητεία σας και κάντε το να αισθανθεί ασφάλεια.

Υδροχόος

Να είστε προσεκτικοί: Κάποιος μπορεί να προσπαθεί να σας κάνει να συμβιβαστείτε. Δεν θα είναι εύκολο να του ξεφύγετε. Ένας καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, είναι να διακωμωδήσετε τα πράγματα μέχρι να βρείτε την ευκαιρία να ξεφύγετε. Και προς Θεού, μην ενδώσετε!

Ιχθύες

Δεν μπορείτε να αντισταθείτε άλλο, σε μια δίνη πάθους που απειλεί να σας παρασύρει εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό το κάνει ιδιαίτερα δύσκολο να συγκρατηθείτε. Ωστόσο, εάν καταφέρετε να παραμείνετε δυνατοί για μερικές ακόμη ημέρες, θα έχετε κερδίσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments