Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [30/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [30/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [30/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [30/11/20].

Κριός

Τα πράγματα θα είναι δύσκολα στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να είναι κάπως αναποφάσιστος/η. Δεν μπορείτε να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο και αυτό σας προκαλεί μεγάλη δυσφορία. Μην ανησυχείτε υπερβολικά. Το ταίρι σας χρειάζεται απλά λίγο χρόνο.

Ταύρος

Υπάρχει μια εύθυμη αίσθηση στην ατμόσφαιρα σήμερα. Εάν τον τελευταίο καιρό είχατε προβλήματα στη σχέση σας, τώρα θα αφιερώσετε χρόνο για να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας. Παρακολουθήστε μια αστεία ταινία και απλά διασκεδάστε. Και οι δύο το αξίζετε!

Δίδυμοι

Το καλό χιούμορ και η ανάγκη να δείτε την αστεία πλευρά της σχέσης σας, χαρακτηρίζουν την ερωτική σας ζωή σήμερα. Και οι δύο αισθάνεστε την ανάγκη να έχετε μια πιο ανοιχτόμυαλη προσέγγιση ανάμεσά σας. Αφήστε ο ένας στον άλλο χώρο, να είστε ο εαυτός σας και θα νιώσετε την ζεστασιά που μοιράζεστε.

Καρκίνος

Εσείς και το ταίρι σας έρχεστε πιο κοντά με ζεστό και ιδιαίτερο τρόπο. Ίσως και οι δύο ήσασταν απασχολημένοι τελευταία και δεν είχατε την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Υιοθετήστε μια θετική οπτική. Άλλωστε το χιούμορ και η αισιοδοξία κάνει θαύματα. Να είστε ευγενικοί σήμερα!

Λέων

Θα διασκεδάσετε πολύ σήμερα. Δοκιμάστε να βγείτε και να μιλήσετε με νέους και διαφορετικούς ανθρώπους, κινηθείτε σε καινούργιους κοινωνικούς κύκλους και διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Πάρτε ένα ρίσκο. Πολύ σύντομα θα έχετε μερικούς υπέροχους νέους φίλους.

Παρθένος

Περάστε χρόνο με ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Αν το τελευταίο σας φλερτ είναι δύσκολη υπόθεση, αισθάνεστε την ανάγκη να πάρετε ένα ρίσκο. Ίσως θελήσετε να το συστήσετε σε φίλους και συγγενείς. Η ζωή και η αγάπη είναι μια συνεχής διαδοχή αλλαγών και ρίσκων… Μπορεί το δικό σας ρίσκο να αποδώσει καρπούς σήμερα!

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι ο/η σύντροφός σας σας αγνοεί. Μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο βαθμό, μόνο επειδή χρειάζεται χρόνο για να διαχειριστεί κάποια προσωπικά ζητήματα. Θέλει να κάνει την σχέση σας να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο. Δώστε του/της χώρο.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας. Ίσως και οι δύο να ήσασταν πολύ απασχολημένοι τον τελευταίο καιρό, με διαφορετικά και πολύ πιεστικά ζητήματα. Αισθάνεστε ότι έχετε χάσει την επαφή, λόγω των απαιτήσεων της καθημερινότητας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, τώρα μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

Τοξότης

Μια συγκέντρωση με φίλους ή συγγενείς σήμερα, μπορεί να σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Ωστόσο, η πρώτη σας επαφή μπορεί να έχει πιο σοβαρή χροιά από όσο θα θέλατε. Μπορεί να ξεκινήσετε την σχέση σας με μια παθιασμένη συζήτηση αλλά όσα συμβούν στην συνέχεια θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να γνωρίσετε καλύτερα αυτό το ξεχωριστό άτομο. Σας φαίνεται τόσο απόμακρο, που μπορεί να έχετε εγκαταλείψει την ιδέα να το πλησιάσετε και να του μιλήσετε. Αλλά σήμερα η αποφασιστικότητά σας ενισχύεται. Θα μάθετε τι είναι αυτό που το ενθουσιάζει και δεν θα τα παρατήσετε μέχρι να το κάνετε να σας ανοιχτεί.

Υδροχόος

Δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τον/την αγαπημένο/η σας τώρα. Μην ανησυχείτε υπερβολικά και προς Θεού μην νιώθετε σαν να έχει έρθει το τέλος της σχέσης σας. Απλά χρειάζεστε λίγο χρόνο και χώρο για να σκεφτείτε μερικά πράγματα. Σύντομα όλα θα είναι καλύτερα από πριν.

Ιχθύες

Κάτι θα σας κάνει πολύ χαρούμενους σήμερα. Εδώ και καιρό έχετε ένα ξεχωριστό άτομο στη ζωή σας και θα θέλατε να σας εκφράσει την επιθυμία να πάτε την σχέση στο επόμενο επίπεδο. Φαίνεται ότι η ευχή σας θα πραγματοποιηθεί. Θα διαπιστώσετε ότι παρόλο που φαίνεται σκεπτικό, μόλις δώσει το λόγο του για κάτι θα κάνει τα πάντα για να τον τηρήσει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments