Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [30/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [30/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [30/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [30/11/20].

Κριός

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη θα απομακρύνει οποιαδήποτε απροθυμία ή εφησυχασμό, ένιωθες μέχρι πρόσφατα. Αυτό συγκεκριμένα, σχετίζεται με τον τρόπο που επικοινωνείς με τον εραστή σου. Ευτυχώς, μπορείς να υιοθετήσεις μια πιο πνευματική προσέγγιση για να τον βάλεις στην εικόνα όσων σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι. Προσπάθησε πρώτα να τα βρεις διανοητικά με το ταίρι σου και στη συνέχεια κάνε ό,τι μπορείς για να ενισχύσεις το πάθος στο δεσμό σου.

Ταύρος

Κατά κάποιον τρόπο, ένα θέμα αρχής θα λάβει ιδιαίτερη έμφαση στις ερωτικές σου υποθέσεις. Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη υπογραμμίζει τις αξίες σου και θα αποκαλύψει πόσο διαφορετικά νιώθετε μεταξύ σας, για ένα θέμα που βασίζεται στην ακεραιότητα. Ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται ένα λευκό ψέμα ή μια παραβιασμένη υπόσχεση, θα αντιμετωπίσεις ένα δίλημμα σχετικά με το αν είναι αμφίβολες οι αξίες του αγαπημένου σου. Με προσεκτικό χειρισμό, μπορείτε να βρεθείτε στην ίδια σελίδα.

Δίδυμοι

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, φωτίζει έντονα τη σχέση σου. Την υποστηρίζεις από συνήθεια ή από επιθυμία; Θεωρείς πως αυτό που κάποτε ήταν εμπνευσμένο, χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από ό, τι πίστευες ότι μπορείς να δώσεις; Είναι ένα διάστημα που θα σκεφτείς προσεκτικά την πορεία της σχέσης σου. Θα συνεχίσετε ή θα χωρίσετε; Αν υπήρχε ιδανικότερη στιγμή για να εμπιστευθείς τη διαίσθησή σου για την απάντηση που χρειάζεσαι, είναι τώρα.

Καρκίνος

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη σε παροτρύνει να κάνεις πίσω, να απομακρυνθείς και να αξιολογήσεις ειλικρινά πόσα προσφέρεις στο δεσμό σου. Αναρωτήσου τι μπορεί να γίνει για να μπορέσεις να νιώσεις λιγότερο άγχος ή να γίνει πιο υγιής η σχέση σου. Ο χρόνος που απαιτείται για να σκεφτείς τρόπους επαναπροσδιορισμού των ορίων ή να διευκρινίσεις τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σου, θα αξιοποιηθεί αρκετά αξιόλογα. Δώσε σε όλα την απαραίτητη εστίαση και σκέψου καλά, όλα όσα χρειάζεται να τακτοποιήσεις στο μυαλό σου.

Λέων

Δεν θα δεις ένα κενό… αλλά ένα χάσμα ανάμεσα σ’ αυτό που λαχταράς να βιώσεις στα ερωτικά σου και στην πραγματικότητα της σχέσης σου. Αν όμως το να μιλήσεις ανοιχτά με τον εραστή σου αποδειχτεί δύσκολο, τότε επέλεξε ένα έμπιστο φίλο. Οι πληροφορίες που θα σου προσφέρει μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις με διαφορετικό τρόπο τη σχέση σου, όπως επίσης να ακολουθήσει μια διαφορετική πορεία ο δεσμός σου.

Παρθένος

Γνωρίζεις πως έχει έντονες προοπτικές εξέλιξης ο δεσμός σου. Πρέπει όμως να γίνεις πιο τολμηρή στο όνομα της αγάπης και λιγότερο διστακτική ή φοβισμένη απέναντι στις προκλήσεις που παρεμπόδιζαν στο παρελθόν, την παθιασμένη πρόοδο. Πρέπει όμως να αποφύγεις τα ριζοσπαστικά μέτρα για να πετύχεις τις βελτιώσεις που επιθυμείς. Ωστόσο, ο υψηλότερος στόχος στο όνομα της αγάπης, θα φέρει νέα κι εμπνευσμένα αποτελέσματα.

Ζυγός

Αυτό το διάστημα οφείλεις να δεις πιο φιλοσοφικά την ερωτική σου ζωή επειδή οι ιδέες ή οι αποκαλύψεις, θα είναι εκτεταμένες. Αυτό συνεπάγεται να κοιτάς περισσότερο προς το μέλλον παρά να εστιάζεις τόσο έντονα στο παρόν. Μπορεί επίσης να δεις με πιο ρεαλιστικό φως τον εραστή σου, αντί να τον βάλεις σε ένα βάθρο. Μπορεί η ικανότητά σου να προσεγγίσεις πιο εγκεφαλικά ή διανοητικά τη σχέση σου, να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα μπερδεμένα σου συναισθήματα.

Σκορπιός

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη θα παίξει ρόλο στην αποκάλυψη ενός μυστικού στο δεσμό σου. Αν όμως είσαι εσύ που σκοπεύεις να κάνεις συναισθηματικές αποκαλύψεις, ίσως χρειαστεί να σκεφτείς καλά, πώς θα εκφραστείς στο ταίρι σου. Είτε μιλήσεις με πάθος και παρόρμηση είτε αποκαλύψεις πάρα πολλά, προσπάθησε να υπάρχει ισορροπία μεταξύ της λογικής και των συναισθημάτων σου. Επειδή υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστείς περισσότερο από τα συναισθήματά σου.

Τοξότης

Με μια Σεληνιακή Έκλειψη που επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, ξεκινά μια νέα εποχή ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Είναι σίγουρα μια στιγμή που πρέπει να επιμείνεις στα γεγονότα και να επικεντρωθείς μόνο στην αλήθεια, ακόμα κι αν λείπουν ορισμένες βασικές πληροφορίες. Μπορεί να πιστεύεις ότι θα έρθουν στο φως σύντομα. Προς το παρόν, διαδραμάτισε το ρόλο σου για να βοηθήσεις τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου, ώστε να βρεθείτε στην ίδια σελίδα ή ν’ αρχίσετε να μιλάτε την ίδια γλώσσα. Φρόντισε επίσης, να κάνεις μια ήρεμη πρόοδο όπου χρειάζεται.

Αιγόκερως

Η υγεία της σχέσης σου έρχεται στο προσκήνιο – ευγενική προσφορά της σημερινής Σεληνιακής Έκλειψης. Αν υπάρχει κουραστική μονοτονία στο δεσμό σου, τότε θα κλονιστεί. Κάτι όμως μέσα στη σχέση σου, μπορεί αυτό το διάστημα να γίνει ισχυρότερο εγκεφαλικά ή διανοητικά. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, πρόκειται να δεις πόσο σέξι μπορεί να είναι μια διανοητική ένωση.

Υδροχόος

Με μια σεληνιακή έκλειψη που φωτίζει την καρδιά, τη βαθιά έκφραση και όλα τα αγαπημένα και ρομαντικά πράγματα, θα εξερευνήσεις και θα αποδεχτείς νέους τρόπους για να εκφράσεις ό, τι υπάρχει στο μυαλό και την καρδιά σου. Ετοιμάσου να δεις πώς ο αυθορμητισμός, αντικαθιστά ό,τι έχει γίνει επαναλαμβανόμενο ή κουραστικό στο δεσμό σου. Ρίξε μια καλή ματιά στις περιστάσεις της ερωτικής σου ζωής όπως είναι τώρα γιατί πρόκειται να μεταμορφωθούν.

Ιχθύες

Η Σεληνιακή Έκλειψη, στοχεύει τα συναισθηματικά σου θεμέλια και μπορεί να φτάσει σ’ ένα νέο επίπεδο ασφάλειας ή σταθερότητας, το δεσμό σου. Μπορεί επίσης να είναι καιρός να επαναφέρεις τη διαίσθησή σου και να καθοδηγηθείς περισσότερο από την περιέργεια. Οι ανακαλύψεις που περιμένουν, θα διαδραματίσουν αναπόσπαστο ρόλο σε μια νέα εποχή που ξεκινά στην ερωτική σου ζωή. Αποδεχόμενη πως δεν έχεις όλες τις απαντήσεις και κάνοντας μια συντονισμένη προσπάθεια να τις βρεις θα τα καταφέρεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments