Αθλητισμός

Ομόνοια – ΠΑΟΚ: Στην Κύπρο με Γιαννούλη και Ελ Καντουρί

Ομόνοια – ΠΑΟΚ: Στην Κύπρο με Γιαννούλη και Ελ Καντουρί
Ομόνοια - ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να υπολογίζει σε δυο από τα βασικότερα όπλα του για το παιχνίδι της Κύπρου.

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στο Europa League. Μπορεί η ήττα και ο τρόπος που ήρθε στην Ολλανδία να πλήγωσε τον “δικέφαλο του Βορά”, αλλά δεν του έχει ψαλιδίσει τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι “ασπρόμαυροι” θα παίξουν στην Κύπρο κόντρα στην Ομόνοια με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα δώσει μεγάλη ώθηση για την πρόκριση στους “32” της διοργάνωσης. Σημαντικό για τον Πάμπλο Γκαρσία ότι πλέον μπορεί να υπολογίζει σε άλλους δυο ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει εκτός δράσης στα τελευταία παιχνίδια.

Οι δυο μεγάλες επιστροφές για τον Γκαρσία είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο Μαροκινός χαφ αντικαταστάθηκε στο 71’ της αναμέτρησης στη Λαμία και υπήρξε ανησυχία για την κατάστασή του. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον διεθνή άσο, ο οποίος θα εξεταστεί εκ νέου από το «ασπρόμαυρο» ιατρικό επιτελείο.

Ο διεθνής μπακ-χαφ προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και χθες, κάτι που σημαίνει πως θα μπει στην αποστολή για την Κύπρο. Άλλωστε, δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος αριστερός οπισθοφύλακας, αφού ο Περέιρα και ο Βιεϊρίνια δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα. Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3, κάνοντας κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία

Την επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία ως μόνιμου προπονητή επισφράγισε ο ΠΑΟΚ. Όπως αναμενόταν, ο Ουρουγουανός επέκτεινε τη συνεργασία του με τον «δικέφαλο του Βορρά». Η ΠΑΕ λοιπόν ανακοίνωσε τη Δευτέρα 30/11 επίσημα την υπογραφή νέου συμβολαίου μαζί του με ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή. Τότε που η επιθυμία του για ποδόσφαιρο είχε αρχίσει να χάνεται. Ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος του, η ατμόσφαιρα της Τούμπας τον έκαναν να νιώσει και πάλι ανταγωνιστικός, ζωντανός. Έκτοτε η Θεσσαλονίκη έγινε το σπίτι του. Και θα παραμείνει.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπιασε αμέσως δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αρχικά στην Κ17 κι έπειτα στην Κ19 με την οποία στέφθηκε τρεις σερί φορές πρωταθλητής και μάλιστα τις δύο αήττητος. Η προαγωγή στην πρώτη ομάδα ήταν η επιθυμητή κι αναμενόμενη εξέλιξη, αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς. Το επόμενο βήμα στη σχέση Γκαρσία – ΠΑΟΚ. Μια σχέση που ανανεώθηκε ως το 2023, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει νέο συμβόλαιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments