Ελλάδα

Ανατροπή στην υπόθεση Σφακιανάκη

Ανατροπή στην υπόθεση Σφακιανάκη
Σφακιανάκης σύλληψη: Ανατρέπει τους ισχυρισμούς του η αστυνομία.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη, προκύπτουν από ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ANT1 που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, δήλωσε ότι το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του είχε άδεια απλώς δεν είχε ανανεωθεί λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού τα δεδομένα ανατρέπονται.

Έτσι το όπλο που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του δεν ήταν εκείνο για το οποίο είχε την άδεια (που είχε λήξει). Πρόκειται για διαφορετικό όπλο το οποίο δεν είχε δηλωθεί ποτέ στην αστυνομία υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο συνδικαλιστής της ελληνικής αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Νότης Σφακιανάκης είχε άδεια οπλοφορίας για άλλο όπλο πριν 5 χρόνια: «Αυτό το όπλο είναι “μαύρο” και ελέγχεται αν συνδέεται με παράνομη ενέργεια», τόνισε χαρακτηριστικά. Μένει να μάθουμε ποια θα είναι η απάντηση της πλευράς Σφακιανάκη στους ισχυρισμούς της αστυνομίας που ανατρέπει τα δεδομένα και το αφήγημά της.

Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας είχε μιλήσει για την εντύπωση που του προκαλεί το γεγονός ότι ένας τυχαίος έλεγχος της αστυνομίας έγινε γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου.

Ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι του προκαλεί εντύπωση πως ένας τυχαίος έλεγχος που έγινε στον τραγουδιστή, κατέληξε σε γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου του. «Μας έκανε εντύπωση πώς ένας τυχαίος έλεγχος, έτσι παρουσιάστηκε, έγινε γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου. Τι το προκάλεσε;», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, ο κ. Κούγιας επεσήμανε ότι έχει αμφιβολίες και ανέφερε ότι ο πελάτης του «φοβάται ακόμα και τα φάρμακα και είναι κατά». O κ. Κούγιας μάλιστα υποστήριξε ότι ο Νότης Σφακιανάκης το βράδυ που παρέμεινε στα κρατητήρια υπέγραφε… αυτόγραφα!

Σχετικά με το όπλο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του καλλιτέχνη, ο δικηγόρος του υπογράμμισε:

«Έκανε δύο αιτήσεις για την ανανέωση της άδειας οπλοφορίας και απορρίφθησαν. Από το 2000 η ίδια η Αστυνομία θεώρησε ότι είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να του δώσει άδεια και ξαφνικά το 2017 δεν του δίνει. Κανένα λόγο δεν έχει κάποιες φορές η Αστυνομία».

Σημειώνεται ότι ο Νότης Σφακιανάκης, αύριο, 2 Δεκεμβρίου, θα περάσει και πάλι το κατώφλι της Ευελπίδων προκειμένου να δικαστεί με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments