Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [01/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [01/12/20]
Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [01/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα  για την Τρίτη [01/12/20].

Κριός

Θα σε απασχολήσει ένα δίλημμα σχετικά με τη σχέση σου, σχετικά με το αν κάνεις κάποιες αποκαλύψεις ή αν είναι καλύτερα να μην μιλήσεις καθόλου. Δεν χρειάζεται όμως να παλεύεις μόνη σου…αν μπορείς να βρεις ένα καλό φίλο για να σε καθοδηγήσει. Ίσως ένας στενός φίλος ή μέλος της οικογένειάς σου να σε βοηθήσει να εστιάσεις στις παθιασμένες προτεραιότητές σου. Πάντως το να υποφέρεις στη σιωπή, ίσως είναι η καλύτερη επιλογή τώρα.

Ταύρος

Η επιρροή της Σελήνης θα σε κάνει ν’ αναρωτηθείς αν πρέπει να συναντηθείς με κάποιον για να σου φτιάξει τη διάθεση ή να ακούσει το πρόβλημά σου. Δεν χρειάζεται να παγιδευτείς στην ερωτική σου ζωή και να την αφήσεις να σε καταβάλλει. Αντιμετωπίζοντας την κατάσταση, μπορεί να σε οδηγήσει στην ανακάλυψη που χρειάζεσαι. Ελευθερώνοντας το μυαλό σου και μιλώντας ανοιχτά, θα καταπραΰνεις την καρδιά σου. 

Δίδυμοι

Το φεγγάρι στο ζώδιό σου σε παροτρύνει να αξιολογήσεις τα επαναλαμβανόμενα ερωτικά σου θέματα. Είναι επίσης καιρός να αλλάξεις τις αρνητικότητά σου με θετικές σκέψεις. Θα νιώσεις εκνευρισμό στην προσπάθειά σου να κάνεις αλλαγές και ίσως φοβάσαι να προχωρήσεις σε κάτι ριζοσπαστικό. Τα νέα κεφάλαια μπορούν να είναι υπέροχα σε οποιαδήποτε σχέση και μπορείς να καθοδηγήσεις τώρα το δεσμό σου.

Καρκίνος

Οποιοδήποτε αίσθημα ρομαντικής ανησυχίας στη σχέση σου μπορεί να αντικατασταθεί από ένα ευπρόσδεκτο «μαγικό» κίνητρο τώρα. Είσαι σε θέση να διαχωρίσεις αυτό που λαχταράς στο όνομα της αγάπης. Μια παθιασμένη στρατηγική ίσως είναι καθησυχαστική – και ίσως… μια μακροχρόνια φαντασίωσή σου, πρόκειται να γίνει πραγματική. 

Λέων

Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από παρανοήσεις στο δεσμό σου. Ακόμα καλύτερα, κάνε ό, τι μπορείς για να τις εμποδίσεις να συμβούν. Θα εκπλαγείς από το πώς μια φαινομενικά αβλαβής συζήτηση, μπορεί να ενταθεί και να κάνει και τους δύο να αναρωτηθείτε από πού προήλθε τόση ένταση. Ξέρεις ότι το δράμα μπορεί να είναι διασκεδαστικό κατά καιρούς. Αλλά αυτό το είδος δράματος….θα είναι διαφορετικό. 

Παρθένος

Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα με την κριτική, όταν πιστεύεις ότι απαιτείται. Αλλά θα νιώσεις πως ο εραστής σου ξεπερνά τα όρια με την κριτική του. Δες το όμως σαν ευκαιρία για να αξιολογήσεις όσα ακούσεις. Αυτός που αγαπάς, μπορεί να έχει δίκιο επισημαίνοντας κάτι που πρέπει να καταλάβεις. Το να ρίξεις τις άμυνές σου, ίσως είναι η πιο έξυπνη κίνηση από πλευράς σου.

Ζυγός

Προσπάθησε να μην συγχέεις την αποφασιστικότητα, με την επιθετικότητα. Η επιμονή σου να τονίσεις κάποιες βασικές σου απόψεις, είναι μια χαρά. Αν όμως μιλάς σκόπιμα ή κάνεις κάτι που μπορεί να εκνευρίσει τον εραστή σου, τότε παρ’ το σαν υπόδειξη, πως πρέπει να είσαι πιο ευγενική. Να είσαι αποφασισμένη να πεις αυτά που θέλεις να πεις….αλλά να είσαι εξίσου διατεθειμένη να ακούσεις κι αυτά που θα πει το ταίρι σου. 

Σκορπιός

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μπορεί ο ένοχος για να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου, να είναι η ζώνη άνεσής σου. Αντί να εμμένεις σ’ αυτό που είναι οικείο, άνοιξε το μυαλό σου και δες πού σε οδηγεί η περιέργειά σου. Ίσως διαπιστώσεις πως οι μέρες της ζώνης άνεσης, να είναι μετρημένες τελικά! 

Τοξότης

Η προσπάθεια να κατανοήσεις αυτό που φαίνεται τυχαίο ή παράλογο θα είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Μπορεί να ασχολείσαι με λίγα γεγονότα που χρειάζεσαι περισσότερο, αλλά πιστεύεις ακράδαντα πως θα εμφανιστούν. Προς το παρόν, επικεντρώσου σε ό,τι φαίνεται λογικό, σταθερό και πρακτικό στα ερωτικά σου. Το άγχος ή η απογοήτευσή σου, θα σε ευχαριστήσουν αν υιοθετήσεις μια στάση αναμονής!

Αιγόκερως

Ίσως χρειαστεί να κάνεις υπομονή και να έχεις αυτοπειθαρχία, ειδικά αν είναι απαραίτητο ν’ αφιερώσεις το χρόνο και την προσοχή σου. Δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια σε ένα ρομαντικό ζήτημα. Δεν μπορείς όμως, ούτε να απομακρύνεις το ταίρι σου. Δες πώς η εμπιστοσύνη στα συναισθήματά σου, μπορούν να εξισορροπήσουν ευκολότερα την κατάσταση. 

Υδροχόος

Ίσως αποδειχτείς ειδική στο να διατηρήσεις την ειρήνη στη σχέση σου. Όμως από τη στιγμή που επιμένεις ή γνωστοποιείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα εμποδίσεις την εξέλιξη της κατάστασης. Η αληθινή αφοσίωση στη διατήρηση της αρμονίας σημαίνει να βρεις κοινό έδαφος με τον εραστή σου. Σημαίνει επίσης αμφίδρομη αποδοχή πως έχεις το δικαίωμα να πεις όσα σκέφτεσαι….αρκεί να το κάνεις με ευαισθησία. 

Ιχθύες

Υπάρχει πολλή παθιασμένη διασκέδαση, αν υιοθετείς νέες ιδέες για να διατηρήσεις όμορφη ατμόσφαιρα στο δεσμό σου. Συνδέσου με μια σειρά δυνατοτήτων που προσπαθείς να εφαρμόσεις. Η ενίσχυση των συναισθηματικών σου θεμελίων ή του δεσμού σου….δε θα σου φανεί ποτέ τόσο διασκεδαστική, όσο τώρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments