Αθλητισμός

Γιώργος Γεωργίου ΠΑΟΚ: Αιχμές για τον Γκαρσία από τον γνωστό δημοσιογράφο

Γιώργος Γεωργίου ΠΑΟΚ: Αιχμές για τον Γκαρσία από τον γνωστό δημοσιογράφο
Γιώργος Γεωργίου ΠΑΟΚ: Νέα κριτική στο πρόσωπο του Πάμπλο Γκαρσία άσκησε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή του.

Για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Γεωργίου έκανε αυστηρή κριτική στον Πάμπλο Γκαρσία. Αυτή τη φορά ο γνωστός δημοσιογράφος ασχολήθηκε με τις με τις δηλώσεις του Ουρουγουανού τεχνικού που άφησε αιχμές περί φιλικών παιχνιδιών κάποιων ομάδων.

Στην τελευταία του εκπομπή στον Real FM, ο Γεωργίου είπε ότι δεν είναι δουλειά του Πάμπλο Γκαρσία να λέει αυτά τα πράγματα και ότι αυτό είναι θέμα της διοίκησης του «Δικεφάλου». «Ο Γκαρσία να κάνει τη δουλειά του και να μην μιλάει για τέτοια θέματα. Υπάρχει διοίκηση και υπάρχουν υπεύθυνοι. Τι δουλειά έχει ο Πάμπλο Γκαρσία. Να κάνει τον ΠΑΟΚτζή;»

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γεωργίου

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Γεωργίου είχε κάνει κριτική ξανά στον Γκαρσία, αλλά και στον Μάσιμο Καρέρα μετά τα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

«Τι ήταν αυτό το πράγμα με τον Γκαρσία; Έντεκα παίκτες μέσα στη μικρή περιοχή στο δεύτερο ημίχρονο; Δεν τον ξύπνησε κάποιος; Να τον σκουντήσει. Ξύπνα ρε Γκαρσίαααα. Έντεκα παίκτες συνεχώς δεν θα το φας; Και δεν έφαγε ένα, έφαγε τρία.

Πότε έγινε προπονητής αυτό; Στάμπαρε στο αριστερό μπράτσο ένα τατουάζ, στο δεξί άλλο ένα τατουάζ του ΠΑΟΚ και φόρεσε και τηn μπαντάνα του ΠΑΟΚ στο κεφάλι. Όλα τα ματς που έχει πάρει μέχρι τώρα ήταν από λάθη. Τον έσωσαν κάποιοι παίκτες. Στο 90′, 91′, 92′. Αυτό το χθεσινό δεν γίνεται. Να κερδίζεις 0-2 στο 13′ και να φας τρία γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο να μην υπάρχεις; Δεν γίνεται ο Κρέσπο να παίζει αριστερό μπακ. Δεν βλέπεται», είχε πει, ανάμεσα σε άλλα, ο Γεωργίου.

Οι «μπηχτές» για τον Καρέρα

Όσο για το ματς της ΑΕΚ, ο γνωστός δημοσιογράφος χαρακτήρισε τραγική την εμφάνιση της ομάδας του Καρέρα, ενώ έβγαλε στη… σέντρα όσους λένε ότι η Ένωση έχει «βάθος» στο ρόστερ της. «Για πείτε μου ένα δεξιό μπακ στην ΑΕΚ και ένα αριστερό; Τον Ινσούα και τον Μπακάκη; Και που κάνει τη μ@λ@κί@ μετά ο Καρέρα και βάζει τον Σβάρνα δεξί μπακ; Ρε τον Σβάρνα δεξί μπακ; Και μετά το ματς ο Καρέρα είπε οτι έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του. Ήμαρτον ρε Καρέρα».

Η προηγούμενη εκπομπή του Γεωργίου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments