Αθλητισμός

Ομόνοια – ΠΑΟΚ: Ο Πόουσον ξανασφυρίζει τον «Δικέφαλο» μετά το επεισοδιακό ματς με τον Άγιαξ

Ομόνοια – ΠΑΟΚ: Ο Πόουσον ξανασφυρίζει τον «Δικέφαλο» μετά το επεισοδιακό ματς με τον Άγιαξ
Ομόνοια - ΠΑΟΚ: Καθόλου ευχαριστημένοι δεν είναι με τη συγκεκριμένη εξέλιξη στον «Δικέφαλο».

Στον δρόμο του ΠΑΟΚ ξανά ο Κρεγκ Πόουσον και στον «Δικέφαλο» ανησυχούν. Ο Άγγλος διατητής θα είναι αυτός που θα σφυρίξει τον αγώνα με την Ομόνοια για τους ομίλους του Europa League την Πέμπτη, ενώ θυμίζουμε ότι ήταν ο «άρχων» του αγώνα στο επεισοδιακό παιχνίδι του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ, για τα προκριματικά του Champions League το 2019/20.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο στην Κύπρο (22:00), την Ομόνοια για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και θέλει οπωσδήποτε την νίκη, για να είναι πιο κοντά στην πρόκριση στην φάση των «32» του θεσμού.

Ο Κρεγκ Πόουσον στο ματς με τον Άγιαξ (ήττα με 3-2 για τον ΠΑΟΚ) άκουσε πολλά παράπονα από τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Eίναι χαρακτηριστικό πως είχε δώσει τρία πέναλτι στους γηπεδούχους, ενώ δεν έδωσε φάουλ του Μαζράουι στον Μάτος, που στη συνέχεια σκόραρε.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει σε εκείνο το ματς

Αποθέωση για τον ΠΑΟΚ και τον Γκαρσία στην Κύπρο

Όπως μεταφέρει το metrosport.gr, την αποθέωση γνώρισε από τους φίλους του ΠΑΟΚ στην Κύπρο ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο «Δικέφαλος» ταξίδεψε στην Κύπρο εν όψει της αναμέτρησης με την Ομόνοια για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και έγινε αποδέκτης ένθερμης υποδοχής.

Τους παίκτες της ομάδας περίμεναν έξω από το αεροδρόμιο μια μερίδα «ασπρόμαυρων» φιλάθλων που τους επιφύλαξαν μια ξεχωριστή υποδοχή ντοπάροντας τους για το αυριανό (3/12) παιχνίδι.

Φυσικά, ο Πάμπλο Γκαρσία αποθεώθηκε από τους Κύπριους, οι οποίοι δεν έκρυψαν τη χαρά τους και φρόντισαν να του δείξουν την αγάπη και τη στήριξη τους φωνάζοντας συνθήματα.

Δείτε βίντεο από την υποδοχή του ΠΑΟΚ

Ποιοι είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την κυπριακή ομάδα

Θυμίζουμε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Γιαννούλη καθώς ο νεαρός αμυντικός γυμνάστηκε κανονικά. Την αποστολή στην Κύπρο απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Καντουρί, Νινούα, Σβαμπ, Βρακάς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ και Κούτσιας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments