Αθλητισμός

Ντέβιον Μπέρι: Επιστρέφει στη χώρα μας για τη Λάρισα ο Αμερικανός

Ντέβιον Μπέρι: Επιστρέφει στη χώρα μας για τη Λάρισα ο Αμερικανός
Ντέβιον Μπέρι: Η Λάρισα είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Η φετινή χρονιά στην Basket League ξεκίνησε υπό την σκιά της πανδημίας του κορωνοϊού. Αρκετές ομάδες παρουσίασαν κρούσματα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Ένας από τους συλλόγους που χτυπήθηκε όσοι λίγοι από τον ιό ήταν η Λάρισα Bread Factory. Μάλιστα εξαιτίας των κρουσμάτων είδε πολλές παιχνίδια της να αναβάλλονται. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν χάνουν στην πίστη τους και ελπίζουν ότι με το τέλος της φετινής χρονιάς θα έχουν κάνει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με πέρσι.

Μάλιστα θέλουν να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση και στοχεύουν να ενισχυθούν μεταγραφικά. Εδώ και καιρό έχουν εντοπίσει μια εξαιρετική περίπτωση αθλητή που θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα μάς. Πρόκειται για τον Ντέβιον Μπέρι. Πρόκειται για έναν παίκτη με εμπειρία από το πρωτάθλημα μας και παραστάσεις από το εξωτερικό. Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι θα έρθει και θα ανεβάσει ένα επίπεδο πάνω το ρόστερ του συλλόγου.

Λέει το ναι ο Ντέβιον Μπέρι

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως η Λάρισα Bread Factory αναμένεται να κάνει δικό της τον Ντέβιον Μπέρι. Ο 29χρονος γκαρντ από την Καλιφόρνια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τη σεζόν 2018-19 βρέθηκε στον Πανιώνιο και ήταν ο ηγέτης της ομάδας της Νέας Σμύρνης, βοηθώντας την να μείνει στην κατηγορία. Εν συνεχεία, αγωνίστηκε σε Ενισέι και Βιλερμπάν, ενώ το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου τον βρήκε στο Ισραήλ, για λογαριασμό της Νες Ζιόνα.

Εκεί δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και αποχώρησε έχοντας παίξει μόλις 4 παιχνίδια. Οι Θεσσαλοί δεν έχασαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε, κινήθηκαν αποφασιστικά και κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία μαζί του. Έτσι, ο Μπέρι ετοιμάζεται να προστεθεί στην περιφέρεια της ομάδας και μαζί με τους Ρας, Ουέμπ, Μπράουν και Σμιθ να αποτελέσουν τη δύναμη πυρός στην επίθεση της ομάδας. Παράλληλα, η προσθήκη του έμπειρου σκόρερ, που ήταν συμπαίκτης με τον Ντάμιαν Λίλαρντ στο κολέγιο του Weber State, ανεβάζει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του ρόστερ και δίνει στον Γαβριήλ να έχει στα χέρια του έναν παίκτη υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments