Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου Ολυμπιακός: Ζεστός για επιστροφή στο λιμάνι

Κώστας Μήτρογλου Ολυμπιακός: Ζεστός για επιστροφή στο λιμάνι
Κώστας Μήτρογλου Ολυμπιακός: Ο διεθνής σέντερ φορ δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στους πρωταθλητές.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Μασσαλία για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Οι “ερυθρόλευκοι” συνάντησαν εκεί έναν παλιό τους γνώριμο. Πρόκειται για τον Κώστα Μήτρογλου που μπορεί να μην αγωνίστηκε, αλλά είχε την ευκαιρία να δει κάποιους παλιούς γνωστούς. Και οι άνθρωποι των πρωταθλητών από την πλευρά τους έψαξαν την περίπτωση του. Ήθελαν να μάθουν τι έχει συμβεί και ο έμπειρος επιθετικός δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό τη φετινή σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως ο Μητρογκόλ δεν θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό. Τα περάσματα του από την Γαλατασαράι και την Αιτχόφεν σημαδεύτηκαν από τις χαμηλές επιδόσεις του στο σκοράρισμα. Οι μετακινήσεις του στην Τουρκία και την Ολλανδία έγιναν με τη μορφή δανεισμού κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης επέστρεψε στην Μαρσέιγ. Ωστόσο ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν τον υπολογίζει και δεν είναι διατεθειμένος να του δώσει κάποια ευκαιρία.

Δεν θα έλεγε όχι σε επιστροφή ο Μήτρογλου

Μπορεί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να ζήτησαν να μάθουν πληροφορίες για τον παραγκωνισμό του Μήτρογλου, αλλά δεν υπάρχει κάποιο μεταγραφικό story πίσω από αυτή την κίνηση. Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες έχουν στην κορυφή της επίθεσης τους Ελ Αραμπί και Χασάν και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί τους. Βέβαια η αγορά είναι πάντα ανοιχτή και ο Ολυμπιακός δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Πόσες πιθανότητες έχει όμως ένα τέτοιο σενάριο ; Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον για το αν θα υπάρξει κάποια αποχώρηση στην γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού και φυσικά αν ο Μήτρογλου θα είναι στη λίστα του. Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά για τη δύση της καριέρας του. Το συμβόλαιο του με την Μαρσέιγ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 κάτι που σημαίνει ότι σε λίγο μπορεί να διαπραγματευτεί σαν ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θυμίζουμε ότι ο Μήτρογλου έχει αγωνιστεί σε δυο διαφορετικές περιόδους στον Ολυμπιακό καθώς είχε επιστρέψει δανεικός από την Φούλαμ μόλις λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στην Αγγλική ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments