Ελλάδα

Νότης Σφακιανάκης: Το παρασκήνιο με τη διαγραφή του προφίλ του στο Instagram

Νότης Σφακιανάκης: Το παρασκήνιο με τη διαγραφή του προφίλ του στο Instagram
Νότης Σφακιανάκης: Μια φερόμενη ως ανάρτηση του Νότη Σφακιανάκη στο Instagram παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή. Ωστόσο πηγές της δισκογραφικής εταιρείας παραγωγής του ίδιου διέψευσαν ότι έγινε πράγματι από τον Νότη.

Ανάρτηση στο Instagram φέρεται να έκανε ο Νότης Σφακιανάκης για την υπόθεση της σύλληψής του από αστυνομικούς. Ως γνωστόν, η δίκη του λαϊκού τραγουδιστή στο Αυτόφωρο αναβλήθηκε επ’ αόριστον λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε!» στο OΡΕΝ, στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής καταφέρθηκε κατά του κράτους και των ΜΜΕ. Μετά την ανάρτηση το προφίλ του τραγουδιστή στο Instagram «έπεσε» από το διαδίκτυο, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή

«Η αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας πως το κράτος του κ…ου, αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους φοροφυγάδες, και πάσης φύσεως κακοποιό στοιχείο που πάει με τα νερά τους ή εντάσσεται κιόλας» έγραψε ο τραγουδιστής.

Και συμπλήρωσε:

«Απεναντίας για όλους εμάς τους υπόλοιπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια». Για να καταλήξει:

«Υ.Γ. 1 Μη μασάτε με τη μ…α που μας πασάρουν. Υ.Γ. 2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και οι ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram να επαναδημοσιεύσω». Μετά την ανάρτηση ο συγκεκριμένος λογαριασμός έκλεισε.

Σύμφωνα με το OΡΕΝ, ο συνήγορος υπεράσπισης του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, επιβεβαίωσε ότι το προφίλ ανήκει στον τραγουδιστή.

Διαψεύδει η εταιρεία παραγωγής του Νότη Σφακιαννάκη

Στη διάψευση ότι ο Νότης Σφακιαννάκης διατηρούσε ή διατηρεί σελίδα σε social media και Instagram προχώρησαν πηγές από τη δισκογραφική εταιρεία παραγωγής του, αργά το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πηγές από την εταιρεία Panik Platinum που επικαλείται το ethnos.gr καθώς κι άλλες ιστοσελίδες, ο καλλιτέχνης δεν διατηρεί λογαριασμό σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ως εκ τούτου και με βάση τα παραπάνω, δεν ήταν ο Νότης Σφακιαννάκης που προχώρησε στην προαναφερθείσα ανάρτηση. Αντίθετα, κατά τις ίδιες πηγές, θαυμαστές του τραγουδιστή έχουν φτιάξει προφίλ τα οποία όμως δεν διαχειρίζεται ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments