Lifestyle

Κόνι Μεταξά: Αυτός είναι ο λόγος που κράτησε το επίθετο της μητέρας της

Κόνι Μεταξά: Αυτός είναι ο λόγος που κράτησε το επίθετο της μητέρας της
Κόνι Μεταξά: Αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να κρατήσει τελικά, το επίθετο της μητέρας της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» βρέθηκε η Κόνι Μεταξά και μίλησε μεταξύ άλλων για τα χρόνια που σπούδασε στην Αμερική, την πρόταση από τη Warner Bros και τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Καννών ενώ αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να κρατήσει τελικά, το επίθετο της μητέρας της.

«Κωνσταντίνα Παγκοζίδη είναι το original όνομα, της ταυτότητας. Μετά στο αγγλικό σχολείο που πήγαινα, έγινε Κωνσταντίνα Πανταζής. Έπειτα έγινε Κόνι Πανταζής για συντομία. Όταν πήγα στην Αμερική συνειδητοποίησα ότι το Πανταζής είναι πολύ δύσκολο να το πουν οι Αμερικάνοι. Τότε λοιπόν, που νόμιζα ότι θα κάνω καριέρα στην Αμερική ρώτησα τους καθηγητές μου. Τους είπα ότι έχω και το Μεταξά και μου είπαν να κρατήσω αυτό», εξήγησε η όμορφη και ταλαντούχα κόρη του Λευτέρη Πανταζή με τη Ζώζα Μεταξά.

Και προσέθεσε: «Τέσσερα χρόνια έκατσα για σπουδές και ένα χρόνο ήμουν στη Νέα Υόρκη. Γύρισα γιατί δεν μπορούσα να βγάλω βίζα γιατί τότε δεν είχα δουλέψει εκτός πανεπιστημίου. Προτάσεις όμως. είχα πολύ καλές. Για παράδειγμα από την Warner Bros. Έχω ακόμα το καρτελάκι. Πήγαινα εκεί για να κάνω casting. Έκανα και κάποιες ταινίες μικρού μήκους στην Αμερική. Μάλιστα είχα κάνει ένα action που πήγε και στο Φεστιβάλ στις Κάννες. Δεν κέρδισε αλλά ήταν υποψήφιο».

Επίσης, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόρη του ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα. Η ερώτηση αφορούσε στην Κόνι η οποία συμμετείχε στο πάνελ του πρωινού προγράμματος της Φαίης Σκορδά αλλά γύρω στα μέσα Οκτώβρη, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, σταμάτησε να εμφανίζεται και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram έγραψε ότι δεν της πήγαινε ιδιαίτερα αυτή η διαδικασία.

«Είναι στον ΑΝΤ1, απλώς ψάχνουν να βρουν ένα άλλο concept να κάνει, γιατί άλλα είχαν συμφωνήσει, από ό,τι μου είπε. Τη ρώτησα και εγώ γιατί δεν είναι στο πάνελ και μου απάντησε πως δεν μπορούσε να κάνει gossip και ότι καλά καλά δεν ξέρει τι γίνεται στην Ελλάδα. Έλειπε χρόνια. Δεν μπορεί να κάνει κουτσομπολιό, όπως μου είπε. Έχουν συζητήσει για να βρουν τι μπορεί να κάνει για να είναι χρήσιμη», εξήγησε ο πετυχημένος τραγουδιστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments