Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [05/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [05/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [05/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [05/12/20].

Κριός

Σας αρέσει να συζητάτε αλλά σήμερα ειδικά μια συνομιλία θα είναι σχεδόν μαγική. Αυτή η συζήτηση είναι επίσης το κλειδί, για την ανάπτυξη μιας πιο γόνιμης και στενής σχέσης με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει. Εστιάστε στην εξερεύνηση των συναισθημάτων σας και θα είστε πιο ειλικρινείς όταν εκφράζεστε.

Ταύρος 

Σήμερα μπορεί να νιώσετε ότι το άτομο που αγαπάτε και λατρεύετε περισσότερο στον κόσμο, αδιαφορεί για εσάς. Μην παίρνετε πολύ σοβαρά τα σημάδια. Καλό θα ήταν να το αφήσετε λίγο μόνο του, να αποφασίσει για τις μελλοντικές του κινήσεις. Δεδομένου του χρόνου και του χώρου, θα επιστρέψει σε εσάς ακόμα πιο ερωτευμένο.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις σας μπορεί να χρειάζονται πιο προσεκτικούς χειρισμούς. Εάν αισθάνεστε ότι έχετε αδικηθεί, ίσως πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα. Αυτό είναι το πρώτο κρίσιμο στάδιο. Όταν έχετε κάτι να πείτε, μιλήστε από την καρδιά σας. Με αυτό τον τρόπο θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και θα ανοίξει ο δρόμος για μια νέα αρχή.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να θέλετε να μεταφέρετε κάτι στον/στην σύντροφό σας που απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς. Μην φοβάστε να πείτε την άποψή σας, αν ανοίξετε την καρδιά σας και ελιχθείτε μέσα από τα εμπόδια, θα ανακαλύψετε ότι μπορεί να συμβεί κάτι πολύ όμορφο. Δώστε μια ευκαιρία στην αγάπη.

Λέων 

Η σχέση σας μπορεί να φτάσει σε αδιέξοδο σήμερα. Ωστόσο, δεν πρέπει να ανησυχείτε. Αν εκφράσετε τις ανησυχίες και τα θέματα που σας απασχολούν στον/στην σύντροφό σας, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε γέφυρες επικοινωνίας. Σε λίγες μέρες όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει.

Παρθένος

Εάν ο/η σύντροφός σας φαίνεται κάπως απόμακρος/η σήμερα, μην το πάρετε πολύ σοβαρά. Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κρυφτούν στο καβούκι τους για να σκεφτούν ήσυχα μερικά πράγματα. Τις επόμενες μέρες όλα θα επιστρέψουν στα φυσιολογικά, οπότε απλώς δώστε του/της λίγο χώρο.

Ζυγός 

Παρόλο που ξέρετε μέσα σας ότι έχετε δίκιο, αξίζει να κάνετε αυτή τη συζήτηση. Θα βεβαιωθείτε αν ο/η σύντροφός σας κατανοεί την κατάσταση. Και οι δύο επιθυμείτε να επικοινωνείτε σε βαθύτερο επίπεδο. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε σε όλα, μπορείτε τουλάχιστον να δεχτείτε ο ένας τον άλλον όπως είναι!

Σκορπιός

Σήμερα αισθάνεστε περισσότερο μυστικοπαθείς από το συνηθισμένο, για ένα συγκεκριμένο γεγονός… Και μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση. Είναι σημαντικό να έχετε και οι δύο ίδια οπτική για την κατάσταση, ώστε να διαλύσετε περαιτέρω φόβους ή εντάσεις.

Τοξότης 

Η συζήτηση είναι απαραίτητη σήμερα για να ενισχύσετε την επικοινωνία στην σχέση σας… Αλλά πρέπει να είναι το σωστό είδος συζήτησης. Δεν υπάρχει λόγος να ωραιοποιείτε τις δύσκολες λεπτομέρειες για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Και οι δύο πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας.

Αιγόκερως

Σήμερα θα αποκτήσετε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, ώστε να μιλήσετε στον/στην αγαπημένο/η σας για το πώς νιώθετε. Ο θυμός σας μπορεί να είναι δικαιολογημένος αλλά η εστίαση σε αρνητικά αισθήματα θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Συζητήστε με ειλικρίνεια τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Υδροχόος

Όλες οι συζητήσεις αποτελούνται από λέξεις αλλά υπάρχει μια λεπτή διαφορά ανάμεσα στις γνήσιες και τις επιφανειακές αλληλεπιδράσεις. Θα μπορέσετε να ανακαλύψετε περισσότερα για τον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας. Αφήστε τον εαυτό σας να πει όσα αισθάνεται, χωρίς να προσποιείστε!

Ιχθύες

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με κάποιον/α που θέλατε πολύ να γνωρίσετε. Αλλά δεν έχει νόημα να βιαστείτε να κάνετε όλες τις ερωτήσεις που θέλετε. Μπορεί να τον/την τρομάξετε. Εάν νοιάζεστε πραγματικά για αυτό το άτομο, λάβετε υπόψιν τα συναισθήματά του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments