Πως Να

Πώς να κρύψεις μηνύματα στο Messenger

Πώς να κρύψεις μηνύματα στο Messenger
Μηνύματα στο Messenger: Με αυτόν τον τρόπο θα τα κρύψεις προσωρινά αλλά δεν θα τα σβήσεις.

Στη σημερινή εποχή, που χαρακτηρίζεται από «έκρηξη» της τεχνολογίας, λίγοι είναι εκείνοι που δεν έχουν λογαριασμό σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Facebook, Messenger, Instagram και Twitter είναι οι από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές με εκατομμύρια προφίλ χρηστών, ενώ πλέον «απειλούνται» από το TikTok.

Βέβαια, δεν είναι όλα για τον ίδιο σκοπό. Δηλαδή το Twitter έχει εξελιχθεί σε ένα σχολιαστικό μέσο ή ενημερωτικό, ενώ στο TikTok οι χρήστες μπορούν να κάνουν χιουμοριστικά βίντεο με σκοπό να διασκεδάσουν χρησιμοποιώντας ατάκες από ταινίες, σειρές ή τραγούδια.

Από την άλλη, Messenger και Instagram χρησιμοποιούνται περισσότερο για να γίνει ανταλλαγή μηνυμάτων. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι στα άλλα social media δεν μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μέσω μηνυμάτων και ότι μόνο οι δύο αυτές εφαρμογές του Facebook είναι για αυτόν τον σκοπό.

Στους περισσότερους όμως, αν όχι σε όλους μας, έχει τύχει να θέλουμε να κρύψουμε κάποιο μήνυμα από το Messenger. Όμως, μπορεί να μην επιθυμούμε να το σβήσουμε εντελώς. Και αυτή η δυνατότητα υπάρχει από τη γνωστή υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων, την εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φίλους τόσο στο κινητό όσο και στην ιστοσελίδα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αποθηκεύσεις ένα μήνυμά σου κάπου και να μπορείς να το επαναφέρεις ανά πάσα στιγμή στα εισερχόμενα. Και χρειάζεται απλά να κάνεις μια και μοναδική κίνηση δευτερολέπτων για να… αρχειοθετήσεις ουσιαστικά το μήνυμα ή τα μηνύματα που θέλεις.

Αρχικά πηγαίνεις στα εισερχόμενα σου. Σέρνεις προς τα αριστερά το μήνυμα που θες να εξαφανίσεις προσωρινά. Στη συνέχεια σου εμφανίζονται τρεις οριζόντιες γραμμές. Τις πατάς και επιλέγεις Απόκρυψη ή Αρχειοθέτηση, ανάλογα τι επιλογές σου δίνει.

Το μήνυμά σου έχει εξαφανιστεί από τα εισερχόμενα. Αν τώρα θες να το ξαναδείς, μπαίνεις από υπολογιστή στο Messenger και πατάς το γρανάζι με τις ρυθμίσεις. Εκεί μπορείς να τα βρεις πάλι και να ορίσεις τι θες να αλλάξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments