Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη Instagram: Ανέβασε την πιο εκρηκτική φωτογραφία της – Σαρώνει σε likes

Κατερίνα Στικούδη Instagram: Ανέβασε την πιο εκρηκτική φωτογραφία της – Σαρώνει σε likes
Κατερίνα Στικούδη Instagram: Κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες το νέο της single.

«Βροχή» έπεσαν τα likes σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Κατερίνας Στικούδη στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο γνωστό και αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης των celebrities, το Instagram.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και μοντέλο κυκλοφόρησε άλλωστε, πριν από λίγες μέρες το νέο της single «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ», βάζοντάς μας σε απόλυτη χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip για το τραγούδι της «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ» μάλιστα, η όμορφη Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με έξι διαφορετικά look φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών.

Τους στίχους, τη μουσική, την παραγωγή και την ενορχήστρωση υπογράφει ο ταλαντούχος Λεωνίδα Σώζος, ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του και στην προηγούμενη κυκλοφορία της Κατερίνας Στικούδη, το single «Διαφέρω».

Η ανατρεπτική pop καλλιτέχνιδα φέρνει άρωμα γιορτών τόσο με το τραγούδι της «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ» όσο και με το εντυπωσιακό video clip που κυκλοφορεί στο YouTube και έχει γυριστεί με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Παπαδάκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments