Lifestyle

Τρέλανε κόσμο το μπούστο της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US

Τρέλανε κόσμο το μπούστο της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US
Μαρία Μπακοδήμου: Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της παρουσιάστριας τράβηξε τα βλέμματα.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική σόουμπιζ ενώ πολλές φορές έχει δεχθεί σχόλια για τις σέξι και πληθωρικές της εμφανίσεις στην τηλεόραση.

Πρόκειται για μια μοντέρνα γυναίκα με ιδιαίτερο γούστο και αυτό αντανακλάται και στον τρόπο που επιλέγει να ντυθεί. Εξάλλου τόσο η ίδια όσο και ο συνεργάτες της γνωρίζουν ποια είναι τα δυνατά της σημεία.

Στο πρόσφατο επεισόδιο του Just The 2 Of Us η εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν η καλύτερη με διαφορά… στήθους. Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της παρουσιάστριας τράβηξε τα βλέμματα και σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Πώς αντιδρά όμως, η ίδια η Μαρία Μπακοδήμου στα σχόλια για το πλούσιο στήθος της; «Γιατί να ντραπώ; Γι’ αυτό που είμαι;», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open χαμογελώντας.

«Όλοι θέλουν να ακούσουν τα καλύτερα για τον εαυτό τους, είναι λογικό να μην τους αρέσουν τα αρνητικά σχόλια. Είναι όμως λογικό να τα περιμένουν γιατί ήρθαν σε ένα talent show στο οποίο κρίνονται. Ρώτα αυτούς γιατί παρεξηγούνται», είχε τονίσει ερωτηθείσα για τις αντιδράσεις των παικτών όταν ακούν αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις τους.

Και το ροζ ρούχο που επέλεξε να φορέσει, της πήγαινε… γάντι ενώ αν πει κανείς ότι υπάρχει πιο σέξι κριτής στην ελληνική τηλεόραση από τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία αν και ξεκίνησε από το Οικονομικό της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός δίνοντας εξετάσεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, θα ξεστομίσει μεγάλο ψέμα.

Πολλοί είναι εκείνοι που τη βρίσκουν απίστευτα αισθησιακή ως γυναίκα χαρακτηρίζοντάς τη ως μεγάλο πειρασμό, μιας και κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να ξεχωρίσει χωρίς καν η ίδια να καταβάλλει προσπάθεια. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να προσπαθήσει για κάτι αφού αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε ό,τι κάνει.

Εξάλλου, όχι άδικα, εδώ και πολλά χρόνια, σχεδόν από τη δεκαετία του 1990, η γοητευτική ξανθιά παρουσιάστρια, που έγινε ευρύτερα γνωστή παρουσιάζοντας τηλεοπτικές εκπομπές ως δίδυμο μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο από το 1998 μέχρι το 2016, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols παραμένοντας μέχρι σήμερα γυναίκα με τα όλα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments