Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [06/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [06/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [06/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [06/12/20].

Κριός

Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε λίγη απόσταση από μια σχέση που σας δημιουργεί προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Χρειάζεστε χώρο για να βάλετε τις προτεραιότητές σας, να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Τώρα πάρτε αυτή την αίσθηση σαφήνειας και χρησιμοποιήστε τη: Θα λάβετε μια τελική απόφαση που θα αποβεί η καλύτερη και για τους δυο σας.

Ταύρος 

Οι σχέσεις πρέπει να αλλάζουν συνεχώς βάση για να παραμένουν ζωντανές. Τώρα έρχεται στον δρόμο σας η ευκαιρία να δείτε τη δική υπό νέο φως. Συζητήστε ειλικρινά με το ταίρι σας. Θα φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης και κατανόησης.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια μεταμόρφωση στη σχέση σας. Εάν αισθανόσασταν ότι τα πράγματα μεταξύ σας είναι κάπως στάσιμα, πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας για να αλλάξετε όσα φαίνεται να δημιουργούν εμπόδια. Δώστε στη σχέση σας μια νέα κατεύθυνση.

Καρκίνος

Μάλλον πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε λάθη σε όσα κάνει ή λέει ο/η αγαπημένος/η σας. Υπάρχει μια αίσθηση αλλαγής στην ατμόσφαιρα… Αν την αξιοποιήσετε, θα ανατρέψετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη σχέση σας.

Λέων 

Η αλλαγή και η μεταμόρφωση μπορεί να φαίνονται κάπως τρομακτικές έννοιες… Αλλά μπορούν να οδηγήσουν σε νέα φάση τη σχέση σας, για να επιστρέψει η αίσθηση μαγείας που νιώσατε στην αρχή. Μόνο που αυτή τη φορά κατανοείτε βαθύτερα ο ένας τον άλλον.

Παρθένος

Όσα πιστεύετε για τη σχέση σας μπορεί να αλλάξουν σήμερα. Εάν έχετε φαντασιώσεις και ιδέες που δεν βασίζονται στην πραγματικότητα, μπορεί να ξυπνήσετε απότομα. Αν μπορέσετε να αφήσετε τα πράγματα όπως είναι, μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Ζυγός 

Σήμερα ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα, εάν δεν προσέξετε τον τρόπο που διατυπώνετε αυτά που θέλετε. Μπορεί να φανείτε υπερβολικά απαιτητικοί στον/στην σύντροφό σας. Ίσως για όλα φταίει μια βλάβη στην επικοινωνία σας, που με μια ειλικρινή συζήτηση θα επιλυθεί.

Σκορπιός

Μην κρύβετε την θλίψη ή την απογοήτευσή σας πίσω από μια αρνητική συμπεριφορά… Προτιμήστε να πείτε στον/στη σύντροφό σας τι έχετε πραγματικά στο μυαλό σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να εκφράσετε τα συναισθήματα που έχετε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να κρύψετε.

Τοξότης 

Τα πράγματα είναι κάπως περίεργα σήμερα. Οι φίλοι σας φαίνονται πιο απόμακροι, μπορεί κι εσείς να αισθάνεστε ότι θέλετε να μείνετε μόνοι. Μην αντιστέκεστε σε αυτή την παρόρμηση, ειδικά εάν θέλετε να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα. Αναζητήστε μια διαφορετική οπτική για ένα πρόσφατο γεγονός που σας έχει συγκλονίσει.

Αιγόκερως

Μερικές φορές, οι δυσκολίες σε μια σχέση είναι αυτές που οδηγούν σε μεγαλύτερη κατανόηση και επικοινωνία! Αυτή την περίοδο είναι πιθανό να προκύψουν διάφορα άγνωστα συναισθήματα, που έχουν προκαλέσει περιττή ένταση με τον/την σύντροφό σας. Εάν καταφέρετε να τα επεξεργαστείτε με πνεύμα εμπιστοσύνης, τότε μπορεί να ενδυναμώσετε τη σχέση σας.

Υδροχόος

Η πορεία των γεγονότων μπορεί να έχει πολύ θετική επίδραση σε εσάς σήμερα! Θα αναγκαστείτε να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας, να σκεφτείτε πού πηγαίνει πραγματικά η σχέση σας και ποια είναι τα κίνητρά σας.

Ιχθύες

Σήμερα έχετε λιγότερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Εάν επιλέξετε να τις αγνοήσετε, ενδέχεται να προκαλέσετε ένταση στη σχέση. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να βρείτε μια εναλλακτική λύση, όπως το να είστε ευγενικοί και καλοί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments