Αθλητισμός

Αυτό θα είναι το μέλλον του Βινάγκρε

Αυτό θα είναι το μέλλον του Βινάγκρε
Βινάγκρε Ολυμπικός: Στην ομάδα δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα και δεν είναι τυχαίο από ό,τι φαίνεται, πως ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε ονομαστικά σε αυτόν, για το κακό ημίχρονο κόντρα στον Βόλο.

Ο Βινάγκρε ήρθε προ μηνών στον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει, έστω και για λίγους μήνες αφού είναι δανεικός και με ημερομηνία… λήξης, τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα που πουλήθηκε στη Λίβερπουλ, όμως μέχρι τώρα ούτε τον… Χοσέ Χολέμπας δεν φαίνεται ικανός να καλύψει επάξια.

Ο ταλαντούχος μπακ δόθηκε δανεικός από τη Γουλβς, παρότι είχε γεμάτη σεζόν το 2019-20, με τους Πειραιώτες να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν υπολογιζόταν ξανά για βασικός, αλλά στην αγγλική ομάδα ήθελαν να πάρει αγώνες στα πόδια του, αφού υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εκείνον.

Στον Ολυμπιακό όμως, δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα και δεν είναι τυχαίο από ό,τι φαίνεται, πως ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε ονομαστικά σε αυτόν, για το κακό ημίχρονο κόντρα στον Βόλο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportime, ο Βινάγκρε δεν έχει “ψηθεί” με το ελληνικό πρωτάθλημα και το πιθανότερο σενάριο τον θέλει να επιστρέφει από τον Ιανουάριο κιόλας, στη Γουλβς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments