Lifestyle

Αγωνία για την υγεία της Σοφίας Βόσσου

Αγωνία για την υγεία της Σοφίας Βόσσου
Το «ευχαριστώ» της ηθοποιού στους φίλους της μετά την περιπέτεια υγείας της.

Αίσιο τέλος έλαβε η περιπέτεια της υγείας της Σοφίας Βόσσου. Η αγαπημένη καλλιτέχνης βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκε για δεύτερη φορά έπειτα από επιπλοκή που είχε παρουσιαστεί μετά το πρώτο χειρουργείο, στο οποίο είχε υποβληθεί για να αντιμετωπιστεί ένα ζήτημα με το στομάχι της.

Όπως  ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή η κόρη της, Ερασμία, «δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έκανε όντως ένα χειρουργείο στο στομάχι, το οποίο παρουσίασε μια επιπλοκή, η οποία ωστόσο συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και έπρεπε να ξαναμπεί στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί. Είναι καλά στην υγεία της και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

Μάλιστα είχε σημειώσει ότι είναι θέμα χρόνου να πάρει εξιτήριο. Έτσι και έγινε. Μέσα στο Σαββατοκύριακο η Σοφία Βόσσου επέστρεψε στο σπίτι της. Αν και εμφανώς αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της, τους φίλους και τους συγγενείς της που την στήριξαν στέλνοντας της μηνύματα στις σελίδες της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

“Αγάπες μου γλυκιές, μια όμορφη καλημέρα σε όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε. Είναι σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη. Με συγκινήσατε όλοι. Δεν θα προλάβω να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά. Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα που χρειάζομαι πάνω από ένα μήνυμα για να απαντήσω σε όλα. Σας αγαπάω. Ο Θεός να σας έχει καλά όλους”, είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε η ίδια.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της Σοφίας Βόσσου:

Λίγα λόγια για να θυμηθούμε τι έχει κάνει στην καριέρα της η Σοφία Βόσσου:

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1979 παίζοντας πιάνο αρχικά και τραγουδώντας στη συνέχεια, σε διάφορες μπουάτ της Πλάκας (Μουσικό καφενείο – ΣΟΥΣΟΥΡΟ – Σ. Βόσσου – Γ. Ζουγανέλης – Ν. Μητσοβολέας κλπ). Παράλληλα εμφανιζόταν και σε διάφορες συναυλίες, κυρίως στο πλευρό του Χρήστου Λεοντή, με τον οποίο έκανε και την πρώτη της δισκογραφία.

Ευρύτερα γνωστή έγινε το 1984, όταν κέρδισε την πρώτη θέση στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης, τραγουδώντας τη Χαμένη ισορροπία (δική της σύνθεση και στίχοι). Την επόμενη χρονιά γνώρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον οποίο πραγματοποίησε σημαντικό κομμάτι της δισκογραφίας της. Μαζί συμμετείχαν το 1991 στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι Άνοιξη.

Στην καριέρα της έχει συνεργαστεί με σημαντικούς συνθέτες (Μάνος Λοΐζος, Δήμος Μούτσης, Νότης Μαυρουδής, Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Κατσαρός, Μάριος Τόκας, Αντώνης Μιτζέλος κλπ.) αλλά και τραγουδιστές (Μαρινέλλα, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Τόλης Βοσκόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μανώλης Λιδάκης, Μαίρη Λίντα κλπ.), ενώ έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 400 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments