Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [07/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [07/12/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [07/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [07/12/20].

Κριός

Η αίσθηση του οριστικού τέλους των προβλημάτων που επικρατούσαν για καιρό στα ερωτικά σου, θα ενισχύσει την αισιοδοξία και τη θετικότητά σου. Μην τα αντιμετωπίσεις με ίχνος δυσπιστίας. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μια αμυδρή λάμψη ελπίδας που αχνοφέγγει στην ερωτική σου ζωή, δεν είναι ψευδαίσθηση. Αν εμπιστεύεσαι ό,τι σου φαίνεται εμπνευσμένο, τότε δεν θα απογοητευτείς.

Ταύρος

Η Σελήνη φωτίζει όλα όσα σχετίζονται, με την αληθινή αγάπη και την ειλικρινή αυτοέκφραση τώρα. Τονίζει επίσης, πως είναι απαραίτητο να μην παρασυρθείς σε υποσχέσεις, απέναντι στο σύντροφό σου. Αν έχεις ενδοιασμούς πως υπάρχει έστω και ο παραμικρός κίνδυνος να μην ολοκληρώσεις τις υποσχέσεις απέναντι στον αγαπημένο σου, τότε καλύτερα συγκρατήσου. Θα νιώσεις αργότερα ευγνωμοσύνη, που το έκανες.

Δίδυμοι

Θα είσαι πολύ αποφασιστική με θέματα που αφορούν τομείς της ζωής σου, που δεν έχουν σχέση με τα ερωτικά σου. Επίσης θα αντιληφθείς πως ο σύντροφός σου είναι δεκτικός, σε μια πιο φιλόδοξη προσέγγιση της σχέση σας. Πρόσεξε μόνο, να διατηρείς ανάλαφρη και θετική στάση. Αν λειτουργήσεις παρορμητικά και με πολύ πάθος, θα σταματήσεις μόνη σου αυτό, που θα μπορούσε να είχε προχωρήσει γλυκά, αν είχες περισσότερη υπομονή.

Καρκίνος

Θα αποκτήσεις περισσότερη ευελιξία στον τρόπο κατανόησης των θεμάτων, που προκύπτουν στη σχέση σου. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας καινούργιας ισορροπίας που εξαλείφει ό,τι ήταν μυστηριώδες ή ασαφές μέχρι πρόσφατα. Η δημιουργία αυτής της σταθερής και αυθεντικής ισορροπίας μπορεί να ξεκινήσει από σένα. Ωστόσο, η σαφήνεια σ’ αυτό το επίπεδο, είναι ευπρόσδεκτη.

Λέων

Αν προκύψουν δύσκολες ρομαντικές συνθήκες ή περιστάσεις, τότε θα μπορέσεις να παίξεις έναν χρήσιμο ρόλο για να περιορίσεις το δράμα στο ελάχιστο. Ακόμα κι αν αυτός που αγαπάς αντιδρά αρνητικά ή απαισιόδοξα, έχεις την απαραίτητη αντοχή και λογική, για ν’ αντιμετωπίσεις ό, τι συμβαίνει. Θα μπορέσεις έτσι να κάνεις τον εραστή σου να καταλάβει, πως μπορεί να αντιδρά κι αυτός με παρόμοιο τρόπο, όταν βρίσκεται κάτω από πίεση.

Παρθένος

Για να μην ζητήσεις συγγνώμη αργότερα από το ταίρι σου, πρόσεξε αυτά που λες τώρα. Η Σελήνη στο ζώδιό σου, θα ενισχύσει τα συναισθήματά σου κι ενδεχομένως μπορεί να σε ενθαρρύνει να επιλέξεις τη λάθος στιγμή, για να πεις αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις. Αν χαλαρώσεις και φιλτράρεις όσα σκέφτεσαι να πεις, θα μπορέσεις να κάνεις τη διαφορά.

Ζυγός

Η Σελήνη προσθέτει ένα άγγιγμα μυστηρίου και μυστικότητας στα ερωτικά σου τώρα. Αν σκοπεύεις να κάνεις μια βαθιά συζήτηση με τον εραστή σου, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς πως η ακεραιότητα και η ευαισθησία, θα είναι η βάση οποιασδήποτε ανταλλαγής μεταξύ σας. Είτε πρόκειται για μια δραματική αποκάλυψη είτε για μια εγκάρδια δήλωση, φρόντισε σε ό,τι πεις, να δείξεις την ευγένεια που του αξίζει.

Σκορπιός

Ο Ουρανός που επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στη σχέση σου. Ίσως κάποια από τις αλλαγές, να αφορά την οικονομική σου ανάπτυξη κάτι που θα καλωσορίσεις. Πάντως ό,τι φαίνεται τώρα χαοτικό, σύντομα θα σου προσφέρει την απαραίτητη γείωση και θα απλοποιήσει ορισμένες καταστάσεις στα ερωτικά σου. Πίστεψε πως υπάρχουν πολλά οφέλη… σε ό, τι αλλάζει ξαφνικά τώρα.

Τοξότης

Αν σκεφτείς λίγο περισσότερο την ερωτική σου ζωή, θα αποκομίσεις σύντομα πολλά οφέλη. Μπορεί οι βιαστικές ή παρορμητικές σου κινήσεις να προκαλούσαν ανεπιθύμητες επιπλοκές στη σχέση σου μέχρι τώρα. Γι’ αυτό ακολούθησε το Χρυσό Κανόνα! Βεβαιώσου πως η επικοινωνία ανάμεσά σας, είναι γεμάτη αγάπη και στοργή. Αυτό είναι το εισιτήριό σου, για να εξαφανίζεις αποφασιστικά, όποιο πρόβλημα προκύπτει τώρα.

Αιγόκερως

Παρά τις πληροφορίες που συγκλονίζουν τώρα την ερωτική σου ζωή, πιθανότατα θα είσαι ευγνώμον για την εικόνα που αποκτάς. Κάτι στη σχέση σου, θα γίνει πιο αληθινό και ειλικρινές. Αν η σαφήνεια είναι αυτό που αντικαθιστά ό,τι ήταν μυστηριώδες ή ασαφές στο πρόσφατο παρελθόν, τότε αξίζει να γίνει αποδεκτή και να εκτιμηθεί.

Υδροχόος

Αν και τα μάτια σου δε σε ξεγελούν με ό,τι συμβαίνει στον συναισθηματικό σου κόσμο, η διαίσθησή σου θα σου παράσχει πιο ακριβή εκτίμηση. Όμως, αυτό που εφιστά την προσοχή, είναι το γεγονός πως η αυτοεξυπηρέτηση είναι απαραίτητη για να διατηρήσεις ή να ανανεώσεις τα παθιασμένα αποθέματα του δεσμού σου. Πίστεψε πως το να είσαι επιλεκτική με το πού επενδύεις τις προσπάθειές σου είναι απαραίτητο και έγκαιρο.

Ιχθύες

Θα νιώσεις πολλές συγκινήσεις κοιτώντας το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Αυτό που θεωρείς εμπνευσμένο, θα σου υπενθυμίσει πόσος χρόνος αφιερώθηκε στην εξερεύνηση του παρελθόντος. Θα αποκτήσεις μια έντονη ιδέα σχετικά μ’ αυτά που θέλεις από την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Ονειρέψου με πάθος και μην ανησυχείς για τους αυτοεπιβαλλόμενους περιορισμούς, όσων θέλει να βιώσει η καρδιά σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments