Αθλητισμός

Ματιέ Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Στη Γαλλία με ειδική άδεια

Ματιέ Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Στη Γαλλία με ειδική άδεια
Ματιέ Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στη Γαλλία μετά την ειδική άδεια που εξασφάλισε.

Παρά την προχωρημένη ηλικία του ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει αποδείξει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί πρώτη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για την επίθεση της ομάδας. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης εξαιτίας ενός τραυματισμού. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει απουσιάσει από όλα τα κρίσιμα παιχνίδια των τελευταίων εβδομάδων.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Νοεμβρίου και από τότε παραμένει εκτός δράσης. Ο πρώην διεθνής άσος υπήρχε η ελπίδα ότι θα προλάβει τουλάχιστον το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League που είχε αναβληθεί εξαιτίας της μεταφοράς του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γάλλος εξτρέμ  δύσκολα θα προλάβει άλλο ματς μέσα στο 2020. Ο 35χρονος σταρ θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, όπου εκεί θα συνεχίσει την αποθεραπεία του και για αυτό το λόγο έχει εξασφαλίσει ειδική άδεια από τον Πέντρο Μαρτίνς. Τα παιχνίδια που χάνει ο Γάλλος είναι με Πόρτο, Λαμία, ΑΕΚ και ΑΕΛ στις 20 Δεκεμβρίου.

Αναπολούν τον Βαλμπουενά στην Μαρσέιγ

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης του καριέρας ο Ματιέ Βαλμπουενά αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία με τα χρώματα της Μαρσέιγ. Σε σημείο που μέχρι σήμερα αναπολούν τα κατορθώματά του. Μάλιστα ορισμένοι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα μετανιώνουν που δεν έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για την επιστροφή του στη Μασσαλία.

Ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ, Έρικ Ντε Μέκο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Ντμίτρι Παγιέ δεν έχει προσφέρει όσα θα περίμεναν οι άνθρωποι της Μαρσέιγ και ο παλιός αμυντικός της ομάδας, Ερίκ ντε Μέκο έκανε τη σύγκριση με τον Ματιέ Βαλμπουενά και αποθέωσε τον παίκτη του Ολυμπιακού.

«Όλοι είδαμε την απόδοση του Ματιέ Βαλμπουενά στο παιχνίδι στην Αθήνα. Σε μένα, εάν μου προσέφεραν τον Βαλμπουενά και τον Παγιέ στην αρχή της σεζόν, η επιλογή θα ήταν προφανής. Θα έπαιρνα τον Ματιέ. Δείτε τη φυσική κατάσταση του, την ενέργεια που έχει στο γήπεδο. Κινείται διαρκώς, καλύπτει κάθε χώρο και είναι ικανός να μεταφέρει τη μπάλα. Χάρηκα που τον είδα ξανά στο Βελοντρόμ, έστω και στην εξέδρα»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments