Αθλητισμός

Μελισσανίδης σε παίκτες: «Ρε, έχετε καταλάβει πού έχετε έρθει; Τα συγχωροχάρτια τελείωσαν»

Μελισσανίδης σε παίκτες: «Ρε, έχετε καταλάβει πού έχετε έρθει; Τα συγχωροχάρτια τελείωσαν»
Μελισσανίδης σε παίκτες: Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, όπως αναφέραμε νωρίτερα, πήγε στην προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα για να μιλήσει στους παίκτες και από όσα τους είπε έδειξε και τη διάθεσή του.

Έξαλλος με τους παίκτες της ΑΕΚ και την εικόνα στο γήπεδο είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, όπως αναφέραμε νωρίτερα, πήγε στην προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα για να μιλήσει στους παίκτες και από όσα τους είπε έδειξε και τη διάθεσή του.

«Έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Ποια ομάδα εκπροσωπείτε; Ποια φανέλα φοράτε; Βλέπω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να τη σηκώσετε! Ήρθε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα! Έχετε κανένα παράπονο; Σας έχει λείψει τίποτα; Στην ΑΕΚ είστε», είπε αρχικά προς τους κιτρινόμαυρους ο Μελισσανίδης και συνέχισε.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε πάθει. Να έλεγα ότι δεν είστε καλοί παίκτες; Το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας δεκαετίας αποτελείτε. Ο Γενάρης είναι κοντά, όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να το πει και να φύγει. Ο Καρέρα θα είναι ο προπονητής σας μέχρι το τέλος της σεζόν. Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments