Αθλητισμός

Λέστερ – ΑΕΚ: Ψάχνει αντίδραση η Ένωση

Λέστερ – ΑΕΚ: Ψάχνει αντίδραση η Ένωση
Λέστερ - ΑΕΚ: Η Ένωση καλείται να αντιδράσει μετά τις συνεχόμενες ήττες στα τελευταία ματς.

Η εβδομάδα που ακολούθησε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την ΑΕΚ. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες έφεραν τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας. Υπήρξαν φωνές εντός της ομάδας που μιλούσαν για απομάκρυνση του Μάσιμο Καρέρα. Ωστόσο όλα μπήκαν στη θέση τους από την παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Το αφεντικό της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι ο Ιταλός μένει και τράβηξε το αυτί των παικτών για την εικόνα της ομάδας.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το δύσκολο παιχνίδι με τη Λέστερ. Θυμίζουμε ότι η Ένωση έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια, ενώ και η Αγγλική έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο για τους “κιτρινόμαυρους”. Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα δυνατά του χαρτιά, παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα δεν λείπουν για τους «κιτρινόμαυρους», με τους Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Λόπες, Ινσούα να μην υπολογίζονται και τον Λιβάγια να έχει μείνει εκτός.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την 11αδα που πρόκειται να κατεβάσει ο Καρέρα, αυτή θα αποτελείται από τους Τσιντώντα στο τέρμα, Βασιλαντωνόπουλο, Νεντελτσιάρου, Χνιντ και Μιτάι στην άμυνα. Στα χαφ το δίδυμο θα αποτελείται από τους Σάχοφ και Σιμόες, με τους Γκαρσία και Τάνκοβιτς στα δεξιά και στα αριστερά. Ο Μάνταλος θα είναι «δεκάρι» πίσω από τον Ολιβέιρα, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς και την εντεκάδα της στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αυτή θα αποτελείται από τους Σμάιχελ, Φοφανά, Μόργκαν, Φουκς, Μεντί, Ουντέρ, Τζάστιν, Μπαρνς, Μάντισον, Ολμπράιτον και Βάρντι. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βέλγος Βίσερ, με βοηθούς τους Νίλσεν, Βανιέζερε και τέταρτο τον Βρίσε.

Καρέρα: «Να ανταποδώσουμε την αγάπη σε κόσμο και Μελισσανίδη»

Κάλεσμα για ενότητα και αντίδραση έκανε ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λέστερ την Πέμπτη. Ερωτηθείς πώς πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα μετά τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη απάντησε: «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δείξουμε μέσα στο γήπεδο, όσα πρέπει να αποδείξουμε. Πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη που έχουμε πάρει από τον κόσμο και τον κ. Μελισσανίδη. Να αναδείξουμε ένα παιχνίδι με μαχητικότητα και ένταση και να αντιληφθούμε την κατάσταση. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το αν ανησυχεί μήπως αυτό το κλίμα επηρεάσει την ομάδα του, είπε: «Αυτό που συνέβη το τελευταίο 24ώρο πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε, να αναρωτηθούμε και να δούμε ως κάτι θετικό. Να το δούμε ως «οργή» και να τη μεταφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο. Να δείξουμε τι ομάδα είμαστε. Ότι δεν είμαστε αυτό που δείξαμε στα τελευταία παιχνίδι. Δεν πρέπει να σκεφτούμε το παρελθόν. Το αφήνουμε πίσω. Ξεκινάμε από το μηδέν. Να δώσουμε τα πάντα και να ιδρώσουμε τη φανέλα που φοράμε».

Όσο για το αν έχει εντοπίσει πού οφείλονται οι κακές εμφανίσεις; «Θεωρώ ότι στα δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια κάναμε πολλά λάθη. Ατομικά λάθη. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Με τον Παναθηναϊκό μπήκαμε λάθος. Παίζαμε ένα ντέρμπι και στα ντέρμπι δεν έχει τόση σημασία ο βαθμολογικός πίνακας, αλλά το πάθος. Δεν είχαμε αρκετή μαχητικότητα για να κερδίσουμε. Αυτό είπα στους παίκτες. Αυτό τους έδειξα στην ανάλυση. Αύριο πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε καταλάβει τα λάθη μας και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο». Τέλος, για το αν σκέφτεται προσθήκη στο επιτελείο του και σε ποια θέση διέψευσε τη σχετική φημολογία. «Δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή είμαι καλά. Το επιτελείο δουλεύει σωστά. Δεν χρειάζομαι κάτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments