Ελλάδα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σοφία Βόσσου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σοφία Βόσσου
Σοφία Βόσσου: Η ερμηνεύτρια για άλλη μια φορά χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Νέα περιπέτεια υγείας περνάει η Σοφία Βόσσου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς έτσι έκριναν οι θεράποντες ιατροί της. Πιο συγκεκριμένα, θεωρήθηκε ότι πρέπει να συνεχίσει ενδονοσοκομειακά τη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται για να ανταπεξέλθει καλύτερα ο οργανισμός της.

Η γνωστή καλλιτέχνης έκανε πρόσφατα δύο επεμβάσεις στο στομάχι και πριν λίγες ημέρες με ένα βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστούσε τους φίλους και θαυμαστές της για την στήριξη και τα μηνύματα αγάπης που της έστειλαν.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε. Είναι σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη, με συγκινήσατε όλοι. Δεν θα προλάβω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά γιατί είναι τόσα πολλά που θα χρειαστώ πάνω από ένα μήνα. Σας αγαπάω και ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά όλους», ανέφερε στο μήνυμά της η αγαπημένη Σοφία. Μάλιστα, η κόρη της Ερασμία σε τηλεοπτική εμφάνιση είχε εκφράσει την αισιοδοξία για την πορεία της υγείας της μητέρας της.

Θυμηθείτε το βίντεο της Σοφίας Βόσσου

Λίγα λόγια για την Σοφία Βόσσου

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1979 παίζοντας πιάνο αρχικά και τραγουδώντας στη συνέχεια, σε διάφορες μπουάτ της Πλάκας (Μουσικό καφενείο – ΣΟΥΣΟΥΡΟ – Σ. Βόσσου – Γ. Ζουγανέλης – Ν. Μητσοβολέας κλπ). Παράλληλα εμφανιζόταν και σε διάφορες συναυλίες, κυρίως στο πλευρό του Χρήστου Λεοντή, με τον οποίο έκανε και την πρώτη της δισκογραφία.

Κέρδισε την πρώτη θέση στο φεστιβάλ τραγουδιού το 1984

Ευρύτερα γνωστή έγινε το 1984, όταν κέρδισε την πρώτη θέση στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης, τραγουδώντας τη Χαμένη ισορροπία (δική της σύνθεση και στίχοι). Την επόμενη χρονιά γνώρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον οποίο πραγματοποίησε σημαντικό κομμάτι της δισκογραφίας της. Μαζί συμμετείχαν το 1991 στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι Άνοιξη.

Στην καριέρα της έχει συνεργαστεί με σημαντικούς συνθέτες (Μάνος Λοΐζος, Δήμος Μούτσης, Νότης Μαυρουδής, Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Κατσαρός, Μάριος Τόκας, Αντώνης Μιτζέλος κλπ.) αλλά και τραγουδιστές (Μαρινέλλα, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Τόλης Βοσκόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μανώλης Λιδάκης, Μαίρη Λίντα κλπ.), ενώ έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 400 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments