Τεχνολογία

Cyberpunk 2077: Εντυπωσιακή πρεμιέρα – Κατέχει ήδη δύο ρεκόρ

Cyberpunk 2077: Εντυπωσιακή πρεμιέρα – Κατέχει ήδη δύο ρεκόρ
Cyberpunk 2077: Έφτασε τα οχτώ εκατομμύρια προπαραγγελίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί για PC, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S και Google Stadia και παρά τα όποια προβλήματα που έχουν αναφέρει, τα νούμερα που αφορούν στο γνωστό παιχνίδι ήδη εντυπωσιάζουν.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της CD Projekt Red για επενδυτές στο Twitter, ο πολυαναμενόμενος τίτλος έφτασε τα οχτώ εκατομμύρια προπαραγγελίες, γεγονός που τον κατατάσσει ανάμεσα στα βιντεοπαιχνίδια με τις περισσότερες προπαραγγελίες σε όλο τον κόσμο. Και αξίζει να τονισθεί πως το Cyberpunk 2077 κατάφερε να ξεπεράσει τα εφτά εκατομμύρια προπαραγγελίες που είχε σημειώσει το Grand Theft Auto V το 2013, το οποίο θεωρείται από κάθε άποψη, εμπορική επιτυχία.

Παράλληλα, το αγοραστικό κοινό φαίνεται να προτίμησε με μεγάλη διαφορά την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού, αφού οι προπαραγγελίες για τη digital version αποτέλεσαν το 74% του συνολικού ποσοστού, ενώ της υλικής έκδοσης (retail) το 26%. Εν ολίγοις, οι προπαραγγελίες της ψηφιακής έκδοσης ήταν σχεδόν τριπλάσιες ενώ σημειώνεται ότι το Cyberpunk 2077 κατέχει και ένα δεύτερο ρεκόρ αφού ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ταυτόχρονους παίκτες στο Steam.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments