Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης Ολυμπιακός: Δυσαρέσκεια για το ματς με την Πόρτο και σύνθημα για πρωτάθλημα

Βαγγέλης Μαρινάκης Ολυμπιακός: Δυσαρέσκεια για το ματς με την Πόρτο και σύνθημα για πρωτάθλημα
Βαγγέλης Μαρινάκης Ολυμπιακός: Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δεν ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας κόντρα στην Πόρτο.

Η εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία Ευρωπαϊκά παιχνίδι δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Στο παιχνίδι κόντρα στην Πόρτο οι “ερυθρόλευκοι” δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και η ήττα με 2-0 ήρθε φυσιολογικά. Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εμ το ίδιο σκορ της Μαρσέιγ και έτσι η Ελληνική ομάδα πήρε την πρόκριση για τους “32” του Europa League. Η δουλειά μπορεί να έγινε, αλλά η εικόνα δημιούργησε προβληματισμό.

Πιο προβληματισμένος από όλους ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ εξέφρασε στην ομάδα τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα και τόνισε πως όλοι έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις. Το αφεντικό των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δεν θα ανεχτεί καμία αδιαφορία ή έλλειψη πάθους και έδωσε το σύνθημα για το 46ο. «Θέλω να τα δώσετε όλα για το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μίλησε ούτε μετά τον αγώνα, αλλά ούτε χθες στους παίκτες του, οι οποίοι πάντως έκαναν την αυτοκριτική τους.

Σισέ: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στο Europa League»

H παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League θα κάνει πιο δυνατή την ομάδα ενόψει του Europa, σύμφωνα με τον Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός των ερυθρόλευκων μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube για όσα δεν πήγαν καλά στο ματς με την Πόρτο και τον αποκλεισμό από το Champions League, τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει μακριά στο Europa. Αναλυτικά όσα είπε στο Olympiacos TV:

Για το ματς με την Πόρτο: «Το παιχνίδι δεν πήγε καλά από την αρχή. Δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι στην αρχή του αγώνα και μας έριξε το ηθικό. Το παιχνίδι το είχαμε προετοιμάσει πολύ καλά. Δεν ήταν σκοπός μας να προκριθούμε με ήττα. Θέλαμε να το κάνουμε με νίκη. Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του Champions League: «Πραγματικά είμαστε λυπημένοι. Είναι κρίμα ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως είναι ο Ολυμπιακός να κάνει πέντε ήττες σε έξι ματς και να κερδίζει μόλις 3 βαθμούς. Είναι κάτι που μας στενοχωρεί και θα πρέπει να το αλλάξουμε. Εχουμε μια ακόμα ευρωπαϊκή ευκαιρία και πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζει να βρισκόμαστε εκεί. Να συνεχίσουμε πολύ πιο δυνατοί στο Europa League».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στο Europa League: «Μπορούμε να πάμε πολύ μακριά. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ μακριά και να κάνει μια πολύ καλή πορεία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments