Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τα θέλω του Μαρτίνς για τον Ιανουάριο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τα θέλω του Μαρτίνς για τον Ιανουάριο
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ένα πλήρες ρόστερ σε αρκετές θέσεις, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες ελλείψεις. Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν εντοπίσει κάποια κενά από το καλοκαίρι, αλλά το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο για όλες τις ομάδες. Οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο, οπότε θέλουν να καλύψουν τις τρύπες στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει ότι χρειάζονται τρεις μεταγραφικές κινήσεις ουσίας για να λυθούν τα χέρια του.

Κάποια από αυτά τα κενά είναι γνωστά εδώ και καιρό, ενώ ορισμένες ελλείψεις προέκυψαν και στο πρώτο μισό της σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός εξτρέμ και ενός σέντερ φορ. Το ιδανικό σενάριο είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να είναι έτοιμοι, αλλά και νεαροί σε ηλικία για να αποτελέσουν μακροπρόθεσμες λύσεις για τον σύλλογο.

Τα δεδομένα για κάθε θέση

Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ο οποίος επί της ουσίας θα αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Κώστας Τσιμίκας. Οι υποψήφιοι στόχοι είναι ο Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ άλλα και ένας ακόμα, ο οποίος δεν έχει γίνει γνωστός. Μέχρι σήμερα το…κουπί σε αυτή τη θέση το έχει τραβήξει ο Χοσέ Χολέμπας. Ο έμπειρος μπακ έχει δώσει ποιοτικές λύσεις, αλλά στα 36 του είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί ανάσες.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει βάρος και στην απόκτηση ενός σέντερ φορ, με το όνομα του Κώστα Μήτρογλου να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να περιμένουν λίγο ακόμα τις αναλυτικές εξετάσεις του Χασάν, αλλά οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα αργήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Θυμίζουμε ότι ο Αιγύπτιος σέντερ φορ έχει παρουσιάσει επιπλοκές με τον κορωνοϊό και παραμένει στα πιτς.

Τέλος θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός εξτρέμ όσο ο Μπρούμα είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Εκτός και αν ο Βρουσάι καταφέρει να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις και να κάνει την διαφορά. Ο νεαρός είναι ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια και δεν αποκλείεται να βάλει φρένο στα πλάνα για απόκτηση ακραίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments