Lifestyle

Όνομα έκπληξη μπαίνει σαν διάσημος στον νέο κύκλο του Survivor

Όνομα έκπληξη μπαίνει σαν διάσημος στον νέο κύκλο του Survivor
Survivor: Ο νέος κύκλος του παιχνιδιού ξεκινάει τον Ιανουάριο με τα αγαπημένο φορμάτ «Μαχητών» και «Διασήμων». Η συμμετοχή που θα συζητηθεί.

Επιστρέφει στις οθόνες το ριάλιτι επιβίωσης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με τις ομάδες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» να ετοιμάζονται για σκληρό ανταγωνισμό για το μεγάλο έπαθλο. Η επιστροφή του αγαπημένου φορμάτ ίσως έχει να κάνει με το ότι η προηγούμενη βερσιόν του παιχνιδιού με Έλληνες και Τούρκους, δεν φάνηκε να ενθουσιάζει το κοινό κι έτσι η παραγωγή αποφάσισε να γυρίσει σε πιο « ασφαλή μονοπάτια».

Το «Survivor» θα κάνει πρεμιέρα με το νέο έτος και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έχουν κλείσει και οι πρώτοι παίκτες για την ομάδα των Διασήμων. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται είναι και ένα όνομα που αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο νέο ριάλιτι θα συμμετέχει ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης. Το χρυσό παιδί των ασκήσεων εδάφους στην Ατλάντα το 1996 θα κληθεί να δοκιμαστεί σε έναν νέο ρόλο. Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τον Ολυμπιονίκη είναι ούτως ή άλλως αυξημένο και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί σε αυτό το πλαίσιο επιβίωσης αλλά και ίντριγκας.

Τα ονόματα που ακούστηκαν, αυτοί που απέρριψαν την πρόταση και αυτοί που θα ταξιδέψουν στο νησί της επιβίωσης

Ακόμα στο ριάλιτι θα συμμετέχουν οι τραγουδιστές Θωμαΐς Απέργη και Πάνος Καλλίδης που όπως σημειώθηκε έδωσαν τα χέρια με την παραγωγή του ριάλιτι. Όπως σημείωσε η Φαίη Σκόρδα πρόταση για συμμετοχή στο ριάλιτι έχει δεχθεί και η fashion blogger Έλενα Γαλίφα αλλά και η Ασημίνα Ιγγλέζου. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Ιωάννα Τούνη απέρριψαν τις προτάσεις που τους έγιναν.

Η ομάδα των Μαχητών – Την τελική διαλογή θα κάνει ο Τούρκος παραγωγός Acun

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, η παραγωγή είναι κοντά στη δημιουργία και της ομάδας των Μαχητών. Ήδη έχουν επιλεγεί οι πρώτοι 30 υποψήφιοι με τον τελικό λόγο να ανήκει στον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali. Τα αγωνίσματα θα είναι λιγότερο απαιτητικά σε σχέση με προηγούμενα χρόνια ενώ θα γυριστεί παράλληλα με το μεξικάνικο Survivor. Η πρώτη αποστολή με μέλη της παραγωγής αλλά και κάποιους παίκτες θα αναχωρήσει από την Ελλάδα στις 18 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments