Αθλητισμός

Λαμία Ολυμπιακός: 0-6

Λαμία Ολυμπιακός: 0-6
Λαμία Ολυμπιακός: Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, με τρία γκολ στο πρώτο και άλλα τρία στο δεύτερο μέρος, έκανε επίδειξη δύναμης και πανηγύρισε την ένατη νίκη του σε δέκα αγώνες.

Ο Ολυμπιακός, στο «Αθανάσιος Διάκος», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, έριξε όχι ένα, όχι δύο αλλά έξι γκολ στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Λαμία.

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, με τρία γκολ στο πρώτο και άλλα τρία στο δεύτερο μέρος, έκανε επίδειξη δύναμης και πανηγύρισε την ένατη νίκη του σε δέκα αγώνες, καθώς μετρά και μια ισοπαλία. Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ακολούθησαν τα γκολ των Γιαν Εμβιλά (33ο λεπτό) και Γιουσέφ Ελ-Αραμπί (35ο λεπτό).

Στο 82ο λεπτό, ο Σουντανί ευστόχησε από την άσπρη βούλα κι ενώ ο Σαραμαντάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 73ο λεπτό, αφήνοντας με 10 παίκτες την ομάδα του Μπάμπη Τενέ. Με κεφαλιά ο Κάιπερς στο 83ο λεπτό διαμόρφωσε το 5-0 και ο Μασούρας στο 87ο λεπτό… έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Ο καιρός δεν επηρέασε τον Ολυμπιακό

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τον Κώστα Φορτούνη που είχε μείνει εκτός αποστολής, καθώς και χωρίς τους τραυματίες Βαλμπουενά και Ντρέγκερ. Η Λαμία αν και έκανε υπερπροσπάθεια και είχε πολλές τελικές, σε κάποιο σημείο κατέρρευσε. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αφού η μπάλα κολλούσε λόγω της βροχής που είχε πέσει, ο Ολυμπιακός δεν έδειξε να επηρεάζεται.

Η ομάδα του Πειραιά μπήκε με την αυτοπεποίθηση του πρωτοπόρου απέναντι στην ουραγό και στο 13ο λεπτό έκανε το 1-0 από κεφαλιά του Μπουχαλάκη, αφού πρώτα ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Θεοδωρόπουλος είχε διώξει με γροθιά την μπάλα, μετά την εκτέλεση φάουλ του Μασούρα από αριστερά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Παλαβαντισβίλι (46΄ Τσούκαλος), Προβυδάκης, Μπουλούλης (46΄ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (85΄ Βασίλης), Ζιούλης, Ρόμανιτς, Αραμπούλι (85΄ Βλαχομήτρος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια (65΄ Ανδρούτσος), Σεμέδο (66΄ Παπαδόπουλος), Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (46΄ Πέπε), Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (75΄ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Αραμπί (62΄ Σουντανί)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου (ολοκληρώθηκε)

  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – ΟΦΗ
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαϊδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

  • 15:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – 
  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ
  • 17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός
  • 19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΠΑΟΚ

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments