Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σε ποιες θέσεις αναμένεται να ενισχυθεί

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σε ποιες θέσεις αναμένεται να ενισχυθεί
Ολυμπιακός μεταγραφές: Μπορεί ο αγώνας με την Πόρτο «φρέναρε» κάπως τις επαφές από τους ανθρώπους της ομάδας μα αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες «παγώνουν» τα πλάνα τους.

Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μια από τις αγορές που βλέπει και έχει πολύ καλές σχέσεις είναι και η γαλλική. Άλλωστε ο Φρανσουά Μοδέστο έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές όπως οι Καμαρά, Σισέ και Μπα, σύμφωνα με πληροφορίες από τη LIVESPORT.

Από την άλλη, ο αγώνας με την Πόρτο «φρέναρε» κάπως τις επαφές από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες «παγώνουν» τα πλάνα τους.

Οι σκέψεις στο λιμάνι για τη μεταγραφική περίοδο που ξεκινά

Αντίθετα, θα κινήσουν τη διαδικασία για δύο προσθήκες, ίσως και για ακόμα μια με ορίζοντα καλοκαιριού.  Σύμφωνα με πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα SPORTDAY, στον Πειραιά κοιτάζουν για τα «φτερά» και κυρίως για αριστεροπόδαρους. Και για την άμυνα και για την επίθεση για τον Ιανουάριο.

Ο Ολυμπιακός πάντως, πρέπει να κάνει μεταγραφές, δυο ακραίων μπακ και ενός σέντερ φορ για τους «32» του Europa League, αλλά πρώτα από όλα, σύμφωνα με το fosonline, πρέπει να ασχοληθεί με τα ματς του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για να ευχαριστήσει τον απογοητευμένο κόσμο του.

Χρειάζονται επειγόντως «σωστές μεταγραφές» στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο

Στο λιμάνι βέβαια, αντιμετώπισαν αγωνιστικά προβλήματα στο πρώτο μισό της σεζόν, αν και σε επίπεδο αποτελεσμάτων δεν είχε να ζηλέψει κάτι από την περσινή… σούπερ ομάδα. Δεδομένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα από το contra, οι περισσότερες από τις μεταγραφές του απέτυχαν να βοηθήσουν ουσιαστικά στο χορτάρι. Αυτές που θα κάνει τον Γενάρη οφείλουν να συνοδεύονται από μια αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση.

Το πρόβλημα ήταν οι παίκτες που αποκτήθηκαν για να πάρουν σταδιακά θέση βασικού στα άκρα της άμυνας ή έστω να προσφέρουν πολύτιμες ανάσες στους «περπατημένους». Και η ένσταση δεν αφορά την, όποια, αξία των Ντρέγκερ, Βινάγκρε. Αλλά το γεγονός πως αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σε κατάσταση να βοηθήσουν σύντομα την ομάδα. Αργή προσαρμογή και τραυματισμοί για τον Τυνήσιο, καθόλου προσαρμογή και πιο πολλοί τραυματισμοί για τον Πορτογάλο…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments